Myanmar

Myanmar

Stelt u zich voor, een groen en ongerept land waarbij u in het heuvellandschap de pagodes kunt aanschouwen. Prachtige bijna lege stranden waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Bewonder rijk uitgedorste boeddha's, maak wandelingen in de natuur, bezoek kleurrijke lokale markten en leer iets over de boeddhistische religie. Vergeet ook vooral niet een bezoek aan het Inle meer en Mandalay Hill. De eenvoud van het land en de pracht en praal van de tempels is wat Myanmar, ook wel bekend als Birma, zo bijzonder maakt. Na een vakantie aan Myanmar komt u helemaal “zen” terug!

Reisdocumenten

Indien u naar Myanmar afreist dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig is.

Dit geldt voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit

Alle kinderen hebben een eigen reisdocument nodig Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is vanaf die datum niet meer geldig.

Het over de juiste papieren beschikken, is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid.

Landinformatie

Myanmar ligt in Zuidoost- Azie. Het grootste land op het vaste land met 657.500 km2 met een kustlijn van 1930 km lang. Myanmar heeft ongeveer 54 miljoen inwoners en grenst aan Bangladesh, India, China, Laon en Thailand. De hoofdstad van Myanmar is Naypyidaw.

Myanmar heeft een gevarieerd landschap met bergen, kustvlakten, koraaleilanden en veel rivieren. De grootste kustvlakten liggen in de deelstaat Rakhine en in het district Tanintharyi. De Mergui- of Myeik Archipel ligt voor de uiterste zuidkust van Myanmar in de Andamanse Zee. De archipel bestaat uit meer dan 800 eilanden, varierend in grootte van zeer klein tot enkele honderden vierkante kilometers. De meeste eilanden zijn onbewoond.

Tijdverschil

In Myanmar is het 4,5 uur later dan onze zomertijd en 5,5 later dan onze wintertijd.

Visum

U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is na terugkomst. Ook moet u minstens 1 lege visumpagina hebben en visum is vereist.

Dit geldt voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit.

Het over de juiste papieren beschikken, is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid.

Voor verdere informatie kunt u bellen met de ambassade van Myanmar.

Vaccinaties

Voor een bezoek aan Myanmar worden enkele vaccinaties aangeraden. Ga voor een actueel advies langs uw dichtsbijzijnde GGD.Rondreizen Myanmar (1 Aanbieding)
Best of Burma
***

Myanmar - Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar
Sinds kort heeft Myanmar haar deuren voor het toerisme geopend. Het land is rijk aan eeuwenoude culturen en doet je, samen met de prachtige natuur, versteld staan van de ...
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programmaVolg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311