Best of Burma Afbeelding Best of Burma
Best of Burma ***
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

Best of Burma

***

Sinds kort heeft Myanmar haar deuren voor het toerisme geopend. Het land is rijk aan eeuwenoude culturen en doet je, samen met de prachtige natuur, versteld staan van de schoonheid van het land. In de rondreis bezoek je uiteraard Yangon, de belangrijkste stad van het land. Verder staan de zeer oude steden Bagan en Mandalay op het programma. In de bergachtige omgeving en de lokale dorpjes in het noorden van Myanmar...

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 01-02 Yangon

Omdat de welkomstinformatie pas om 18.00 uur is, heb je de hele dag al de tijd om deze voormalige hoofdstad te ontdekken. Een bezoek aan het Victoria Strand hotel doet aan het koloniale verleden denken, terwijl je op de Bogyoke markt een echt Aziatische sfeer meemaakt. De volgende dag bezoeken we de heilige plek Shwedagon Paya.

Dag 03-05 Bagan

's Morgens vroeg vertrekken we naar Bagan. In deze stad vind je vele oude tempels, die zeer indrukwekkend zijn. Per fiets zullen we dit tempelgebied verkennen. In Bagan kun je ook een marionettenvoorstelling bekijken en een bezoek aan Mt. Popa, een berg met kloosters en tempels is ook een echte aanrader.

Dag 06 Ayeyarwaddy Rivier

Vandaag gaan we aan boord van onze tweedaagse riviercruise naar Mandalay. Op de rivier is een hoop bedrijvigheid van boeren en vissers, die deze plek tot een commerciele waterweg maken. We overnachten op de boot onder de sterrenhemel.

Dag 07-08 Mandalay

We vervolgen onze reis en brengen een bezoek aan het dorp Yangola. 's Middags komen we in Mandalay aan, ook wel Gouden Stad genoemd. We bezoeken de imposante Mandalay Hill. Hier vind je glinsterende stupa's en kleurrijke mozaieken. Bovendien heb je prachtige uitzichten. Dag 8 is een vrije dag, maar er is genoeg te zien in de oude hoofdstad en in de omgeving. Een bezoek aan de archeologische plaats Mingun is de moeite waard, maar het Mintha theater in Mandalay is ook een leuke excursie.

Dag 09-10 Kalaw

Vandaag reizen we, via de nieuwe snelweg, naar Kalaw. Onderweg bezoeken we U Bein's Bridge, de langste teakhouten brug ter wereld (1,2 km lang). 's Middags komen we in Kalaw aan, waar je de rest van de dag kunt relaxen en van de omgeving kunt genieten. De volgende dag bezoeken we, met een lokale gids, een theeplantage en een aantal kleine dorpjes die nog zelden door toeristen zijn bezocht. Onderweg is de lunch vandaag inbegrepen.

Dag 11-13 Inle Meer

Oostwaarts rijdend, komen we aan bij de Pindaya grotten. Dit indrukwekkende grottenstelsel herbergt een wirwar van tunnels, meditatiekamers en Boeddhabeelden. We vervolgen onze reis naar het Inle Meer, waar we een boottocht maken. Bij het meer is zeer veel te zien. Wat dacht je van het Nga Hpe Kyaung klooster, de drijvende tomatenplantage, een weverij en een drijvende markt. Je kunt ook nog een trekking maken naar de Padaung (langnek)stam.

Dag 14-15 Yangon

We verlaten het Shangebied en vliegen terug naar Yangon. Op de laatste avond kun je vanaf de Sakura toren nog genieten van het uitzicht op de stad. Ook is er nog tijd om souvenirs te kopen. Op dag 15 is er geen programma en komt helaas een einde aan deze prachtige reis!

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 14 ontbijten, 2 lunches en 2 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Overige maaltijden Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best of Burma 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311