Zuid Thailand Compact Afbeelding Zuid Thailand Compact
Zuid Thailand Compact ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Zuid Thailand Compact

***

Een mooie reis vanuit Bangkok naar de exotische eilanden van Zuid-Thailand. U bezoekt de drijvende markt en overnacht in Ampawa aan de rivier. Via Cha-am en Hua Hin reist u verder naar het zuiden. In Chumphon kunt u genieten van het prachtige Thaise strand.Daarna reist u per catamaran verder naar het palmeneiland Koh Samui. De laatste dagen brengt u door op het populaire eiland Phuket.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Zuid-Thailand compact

11 dagen/ 8 nachten

Individuele reis

Programma

Dag 1 Vlucht naar Bangkok

Uw reis door het prachtige zuiden van Thailand gaat vandaag beginnen. U reist af naar de luchthaven voor uw vlucht richting Bangkok. Morgen zult u aankomen in deze wereldstad.

Dag 2 Aankomst in Bangkok

Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. Hierna heeft u tijd om op eigen gelegenheid deze bijzondere stad te gaan ontdekken. Koop uw eerste souvenirs op de lokale markt, zet prachtige versierde tempels op de foto en geniet van alle geluiden en geuren om u heen. U bent in Thailand!

Verzorging: Logies

Dag 3 Bangkok - Damnern Saduak - Ampawa

U wordt bij uw hotel opgehaald en vertrekt naar Damnern Saduak voor een bezoek aan de nog grootste drijvende markt in Thailand. De eerste stop maakt u bij een suikerriet plantage waar u het proces ziet hoe men de suiker uit het suikerriet brandt. Vervolgens gaat u per zogenaamde longtailboot verder naar Damnern Saduak en arriveert u al varend op de markt. De prachtige tocht gaat door exotische, tropische en smalle kanalen en geniet u van het Thaise leven. Zo ziet u veel traditionele houten woningen en krijgt u een indruk van wat zich afspeelt langs de waterkant. Na aankomst bezoekt u de drijvende markt en is het een prachtig en kleurrijk schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de 'man' weten te brengen. Vervolgens rijdt u naar de botanische tuinen van Rose Garden waar u tevens de lunch nuttigt. Na de lunch woont u een culturele show bij en komen vele kleurrijke aspecten van de Thaise cultuur aan bod. In de loop van de middag arriveert u bij uw hotel. U heeft nog even wat tijd om te relaxen en/of te zwemmen.

Verzorging: Logies

Dag 4 Ampawa - Cha-Am

Na het ontbijt verlaat u het resort en bezoekt u als eerste het zogenaamde Talad Rotfai Mekong stationnetje. De spoorlijn loopt dwars door een lokale markt. De spoorweg is dan ook helemaal dicht gebouwd met parasols, manden en kisten etc. Komt er een trein aan dan worden de parasols snel afgebroken, de manden, kisten en karren aan de kant geschoven en de Thaise Intercity kan probleemloos passeren. Een prachtig en voor onze begrippen, ongekend en fotogeniek schouwspel. Vervolgens rijdt u verder richting het Zuiden en bezoekt u in Petchaburi de Khao Yo Luang grotten. Deze grotten staan vol met honderden kleine boeddha beeldjes en is tevens de woonplaats voor vele apen die u komen verwelkomen! Na de lunch in een lokaal restaurant gaat u verder naar de lokale badplaats Cha-am. Er is nog voldoende tijd om even uit te rusten aan het heerlijke lange zandstrand.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 5 Cha-Am - Hua Hin - Chumpon

Uw dag begint met een bezoek aan het Summer Palace Marukatayawan, een gerestaureerd teakhouten paleis dat aan zee is gelegen en een wijds uitzicht biedt over de Gulf of Thailand. Ook maakt u een fotostop bij het opmerkelijke stationnetje van Hua Hin dat jaren geleden eveneens door het koningshuis werd gebruikt. Dat is te zien aan de speciale koninklijke ontvangstruimte. De reis gaat verder naar Prachuap Kiri Khan. Na de lunch bezoekt u Khao Chong Krajok dat aan een mooie baai is gelegen en omgeven door bergen in het achterland. Via een trap van 386 treden kunt u naar de top klimmen en genieten van een prachtig uitzicht over dit vissersplaatsje. Daarna rijdt u verder naar Chumphon waar u in de middag arriveert. Ook hier heeft u in de loop van de middag nog voldoende tijd om van het strand te genieten.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 6 Chumphon - Koh Samui

In de ochtend heeft u nog even de tijd om uit te rusten en te genieten van het mooie strand. In de loop van de ochtend volgt een transfer naar de haven van Chumphon waar u met de catamaran speedboot een boottocht maakt naar Koh Samui via Koh Tao en Koh Pha Ngang. Bij aankomst op Koh Samui heeft u een transfer naar Lamai, een van de leukste plaatsjes van het eiland. Uw resort ligt op 5 minuten lopen van het strand en in de directe omgeving vindt u volop winkeltjes, restaurantjes en terrasjes.

Verzorging: Logies en ontbijt

Dag 7 Koh Samui

De gehele dag is ter vrije besteding. Het palmeneiland Koh Samui is een van de mooiste eilanden in de Golf van Thailand. Het is leuk om vandaag op ontdekking te gaan op dit exotische eiland, bijvoorbeeld per scooter, of te relaxen bij het zwembad van uw resort of aan het mooie zandstrand.

Verzorging: Logies en ontbijt

Dag 8 Koh Samui - Phang Na Bay - Phuket

Na het ontbijt in uw resort volgt een transfer naar de luchthaven van Koh Samui voor uw vlucht naar Phuket. Bij aankomst op Phuket bezoekt u Phang Nga Bay. U vaart langs de hoog uit zee oprijzende rotsen met hun groene begroeiing. U bezoekt tevens het James Bond Island en de lunch nuttigt u in Panyi, een vissersdorp op palen. In de middag rijdt u terug naar Phuket waar u in de namiddag arriveert.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 9 Phuket

Dag ter vrije besteding. Phuket is een prachtig eiland met veel leuke plaatsjes en u heeft vandaag voldoende tijd om het eiland zelf te ontdekken.

Verzorging: Logies en ontbijt

Dag 10 Terugvlucht

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. Uw avontuurlijke rondreis door het zuiden van Thailand is afgelopen.

Dag 11 Aankomst in Nederland.

Inclusief

  • Internationale vlucht Amsterdam - Chiang Mai // Phuket - Amsterdam
  • Binnenlandse vlucht Koh Samui - Phuket
  • Engels sprekende reisleiding op de excursie dagen
  • entreegelden
  • bootticket Chumpon - Koh Samui
  • prive minibusje met chauffeur
  • 8 overnachtingen

Exculief

  • Fooien
  • Persoonlijke uitgaven
  • Verzekeringen

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Zuid Thailand Compact 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311