Van Noord naar Zuid Thailand Afbeelding Van Noord naar Zuid Thailand
Van Noord naar Zuid Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Van Noord naar Zuid Thailand

***

Deze reis begint in Bangkok in het noorden van Thailand. Vervolgens reist u per lokale trein naar de River Kwai. Daarna gaat u via de drijvende markt verder naar de Koninklijke badplaats Hua Hin, een bijzonder gezellig plaatsje met een mooi strand. Voordat u Phuket bereikt maakt u in Phang Nga Bay nog een indrukwekkende boottocht door een schitterend natuurgebied. Deze reis van Noord naar Zuid-Thailand laten u...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Van Noord naar Zuid-Thailand

10 dagen/ 7 nachten

Individuele rondreis

Programma

Dag 1 Vlucht naar Bangkok

Vandaag vliegtu richting Bangkok. De volgende dag zult u aankomen in deze wereldstad.

Dag 2 Aankomst in Bangkok

Bij aankomst in Bangkok wordt u naar uw hotel gebracht. Hierna heeft u de tijd om de stad te gaan ontdekken. Wandel door Chinatown en eet uw eerste Thaise maaltijd, ga winkelen op een van de vele markten of breng een bezoekje aan het koninklijk paleis. Uw rondreis door Thailand is begonnen!

Verzorging: Logies

Dag 3 Bangkok

Per openbaar vervoer maken we een leuke tocht naar de rivier. In Bangkok moet u namelijk minimaal een keertje in de Sky Train hebben gezeten, een der meest moderne monorail systemen ter wereld. Bovendien heeft u vanuit de Sky Train een mooi uitzicht over Bangkok. Vervolgens gaat u een stukje per lokale taxiboot en bevindt u zich midden onder de lokale bevolking en krijgt u een goede indruk over wat zich allemaal afspeelt op en langs de waterkant. Vervolgens gaat u op ontdekking in China Town, de nog grootste en meest authentieke China Town ter wereld. U wandelt door de smalle steegjes en bezoekt ook de Chinese markt met zijn honderden soorten kruiden, bijzondere etenswaar en tal van snuisterijen. Aansluitend nemen we u mee naar de bloemenmarkt, de grootste in Thailand, die 24 uur per dag geopend is. Daarna bezoekt u de Grand Palace en zijn Wat Phra Keo tempel, de meest belangrijke bezienswaardigheid in Thailand. Hier ziet u diverse, werkelijk schitterende, paleizen waarvan sommige in een combinatie van Franse en Thaise architectuur. De Wat Phra Keo herbergt de wereldberoemde smaragden boeddha, die dagelijks duizenden bezoekers trekt. De middag is ter vrije besteding.

Verzorging: Logies

Dag 4 Bangkok - River Kwai

In de ochtend transfer naar het Bangkok Noi spoorwegstation waar de trein klaar staat voor de rit naar Kanchanaburi aan de River Kwai. De rit duurt ongeveer 3 uur en het is zeer de moeite waard om samen met de lokale bevolking te reizen. U krijgt een goede indruk over het gedragspatroon van de vriendelijke Thai, die regelmatig per trein reist. De ramen staan open, de wind waait en onder het geluid van de tikkende rails en de oude locomotief krijgt u in deze eenvoudige trein een fantastische service. Men komt steeds langs met de verkoop van drankjes, fruit en andere Thaise lekkernijen alsmede sate. Om 10:45 arriveert u vlak voor de beruchte brug Bridge on The River Kwai. We verlaten de trein en brengen een bezoek aan deze historische brug. Ook brengt u een bezoek aan de erebegraafplaats waar 1896 Nederlanders begraven werden, die in de 2e Wereldoorlog gewerkt hebben aan de zo beruchte spoorweg. Uiteraard zal uw gids hierover een volledige uitleg geven, zodat u exact zal weten wat zich in dit mysterieuze gebied allemaal heeft afgespeeld. Na de lunch bezoekt u het JEATH en het oorlogs museum. In de middag arriveert u bij uw hotel.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 5 River Kwai - Hua Hin

Na het ontbijt rijdt u naar Damnern Saduak voor een bezoek aan de drijvende markt. De eerste stop wordt gemaakt bij een coconut farm waar u kunt zien hoe de suiker uit deze kokosnoten wordt gebrand. Vervolgens gaat u verder per longtail boot en komt u al varend bij de drijvende markt aan. Het is een kleurrijk schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames hun koopwaar al varend aan de man weten te brengen. Lunch in een lokaal restaurant. U gaat verder naar Petchburi voor een bezoek aan de Khao Yoi Cave met zijn honderden boeddhabeeldjes en apen. In de namiddag arriveert u in Hua Hin.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 6 Hua Hin - Chumphon

Na het ontbijt gaat de reis verder naar Prachuap Kiri Khan. U stopt voor de lunch en hierna bezoekt u de Khao Chong Krajok, dat aan een mooie baai ligt en omgeven is door bergen in het achterland. Via een trap van 386 treden kunt u naar de top klimmen en genieten van een prachtig uitzicht over dit vissersplaatsje. Daarna verder naar Chumphon waar u in de namiddag arriveert. In de namiddag heeft u nog even de tijd om van de omgeving te genieten.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 7 Chumphon - Phuket

Na het ontbijt gaat u verder naar Phang Nga met een van de mooiste baaien van Azie, Phang Nga Bay. We gaan verder per boot. U vaart langs de hoog uit zee oprijzende rotsen met hun groene begroeiing. Ook bezoekt u James Bond Island en de lunch nuttigt u in Panyi, een dorp op palen. In de middag rijdt u verder naar Phuket.

Verzorging: Logies, ontbijt en lunch

Dag 8 Phuket

Vandaag kunt u uw tijd in Phuket vrij besteden. Kom bij van deze bijzondere reis op een van de prachtige zandstanden van Phuket, bekijk de grootste waterval van Phuket, de Bang Pae waterval, of bekijk de 29 tempels die verspreid staat over de stad. In Phuket vindt u zeer veel bezienswaardigheden die u zeker zullen aanspreken.

Verzorging: Logies en ontbijt

Dag 9 Terugvlucht

Uw reis van Noord naar Zuid-Thailand is tot een einde gekomen. U vertrekt naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.

Verzorging: Logies en ontbijt.

Dag 10 Aankomst in Nederland

Inclusief

  • Vlucht Amsterdam - Bangkok // Phuket - Amsterdam
  • Engels sprekende tourguide,
  • entree gelden,
  • prive minivan met chauffeur
  • Maaltijden volgens het programma

Exclusief

  • Fooien
  • Persoonlijke uitgave
  • Verzekeringen

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Van Noord naar Zuid Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311