Phuket Sailing Adventure Afbeelding Phuket Sailing Adventure
Phuket Sailing Adventure ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Phuket Sailing Adventure

***

Ga mee op verkenning langs verschillende prachtige eilanden in de Andaman Zee. Helderblauw water, parelwitte stranden en een prachtige onderwaterwereld zijn kenmerken van deze prachtige eilanden. Je hebt volop de gelegenheid om te zwemmen, snorkelen of heerlijk te zonnen aan boord, of op een van de prachtige witte stranden. In een woord; genieten!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Phuket

Welkom in Thailand! De komende dagen ga je per zeilboot op verkenning in de prachtige wateren rondom Phuket. Rond 1 uur 's middags maak je kennis met je medereizigers en ga je aan boord. We zeilen langs 'James Bond Island', zoals Ko Ping Kan ook wel wordt genoemd, alvorens we door varen naar Ko Pan Yi. Hier bezoeken we een oud 'zeerovers' dorpje en verkennen per longtailboot de mangrove.

Dag 02 Ko Hong & Railay

We zeilen deze morgen naar het verlaten eiland Ko Hong. Per rubberboot gaan we op verkenning in zeegrotten en stoppen we op een van de prachtige tropische stranden voor een verfrissende duik en heb je de mogelijkheid om te snorkelen in het heldere water. We zeilen door naar Railey, waar je kunt genieten van een prachtige zonsondergang en een fantastisch nachtleven in de vele pubs.

Dag 03 Ko Lanta

Tijdens onze zeiltocht vandaag kun je genieten van schitterende uitzichten op kalksteengrotten en -bergen. Vroeg in de middag komen we aan in Ko Lanta, waar je optioneel deel kunt nemen aan een jungle trekking door het natuurpark.

Dag 04 Ko Phi Phi

We varen door naar het welbekende, paradijselijke Ko Phi Phi. We meren aan op Phi Phi Don met haar vele winkeltjes, bars, restaurants en kampvuren op het strand. Dan door naar Phi Phi Le, waar we 'Maya Beach' bezoeken. Een prachtig strand dat bekend is van de film 'The Beach'.

Dag 05 Ko Racha

In zuidwestelijke richting zeilen we vandaag verder naar Ko Racha. Bekend om haar helderblauwe water is dit een uitgelezen plek om te snorkelen of duiken. Relax op de prachtige witte stranden, neem deel aan een van de wateractiviteiten, of ga naar de bergtop voor een indrukwekkend uitzicht over het eiland.

Dag 06 Ko Yao Yai

Prachtige, uitgestrekte stranden en mangroves nodigen uit voor een heerlijke duik of een kanotocht. Een excursie over het eiland geeft je een beeld van het traditionele Thaise leven. Sluit de dag af met een kampvuur op het strand!

Dag 07 Phuket

We stoppen op het kleine eilandje Ko Khai Nai voor een heerlijke duik en geweldige snorkelmogelijkheden, alvorens we terugkeren naar onze beginbestemming Phuket, waar deze zeiltocht langs idyllische eilanden tot een eind komt.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 6 ontbijten, 4 lunches en 4 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Overige maaltijden Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Phuket Sailing Adventure 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311