Highlights of Thailand Afbeelding Highlights of Thailand
Highlights of Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Highlights of Thailand

***

Ontdek het land van de glimlach. De overheerlijke Thaise keuken, gouden Boeddha's, olifanten, kleurrijke bergvolkeren en vele shopmogelijkheden. Je vindt het allemaal tijdens deze reis! Ga terug in de tijd van het oude koninkrijk in Sukhothai, maak kennis met het dagelijks leven van de lokale bergstammen en maak een rit op de rug van een olifant!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01-02 Bangkok

Sa-wa dee. Welkom in Thailand! De straten van Bangkok worden gekleurd door vele marktkraampjes, mystieke Boeddhistische tempels en vriendelijke bewoners. We bezoeken het Grand Palace, de tempel van de Emerald Boeddha en maken een boottocht door de klongs. Aan het eind van de middag gaan we naar het station waar we per nachttrein naar Chiang Mai zullen reizen.

Dag 03-04 Chiang Mai

Vandaag leer je de geheimen van de Thaise keuken kennen tijdens een kookcursus. Vervolgens brengen we een bezoek aan de tempel van Doi Suthep, vanaf waar je een schitterend uitzicht over de omgeving hebt! s Avond kan je tijdens een traditioneel khantohk diner genieten van indrukwekkende tribal dansen van de Akha, Lisu en Hmong. Dag 4 is een uitgelezen kans om koopjes te vinden en je collectie souvenirs uit te breiden, of laat je verwennen met een traditionele Thaise massage!

Dag 05 Hmong Lodge

We gaan op weg naar een klein bergdorp. De H'mong zijn een etnische minderheidsgroep uit zuidelijk China en Thailand's tweede bergvolk. We genieten van een barbecue en krijgen een culturele dansvoorstelling te zien!

Dag 06 Sukhothai

We bezoeken het Elephant Conservation Centre, waar je de olifanten hun bad kunt zien nemen. Vervolgens rijden we verder naar Kanchanaburi.

Dag 07-08 Kanchanaburi/River Kwai

We bezoeken het Hellfire Pass Memorial. Het Memorial is gebouwd ter herdenking aan de arbeiders die tijdens de aanleg van de Thai-Birma Death Railway omgekomen zijn. In Nam Tok station stappen we op de trein voor een stuk langs de Kwai Noi rivier en reizen over de brug over de River Kwai. Ook bezoeken we het Jeath oorlogsmuseum.

Dag 09-10 Bangkok

We keren terug naar Bangkok, het eindpunt van deze geweldige reis. Maar gelukkig valt hier nog van alles te beleven. Bekijk de mooie markten en winkelcentra, neem een ferry over de rivier, of relax onder het genot van een Thaise massage, voordat je aanschuift bij het laatste avondmaal.

Inclusief

Engelssprekende reisleider / lokale gids(en) Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 9 ontbijten, 2 lunches, 4 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Highlights of Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311