Classic Thailand East Coast Afbeelding Classic Thailand East Coast
Classic Thailand East Coast ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Classic Thailand East Coast

***

Noord en Zuid-Thailand verschillen van elkaar als dag en nacht. Deze reis laat je het beste van beide delen zien. De oudste en huidige hoofdstad van Thailand, het heuvelachtige noorden en de tropische eilanden van Zuid-Thailand doen niet voor elkaar onder en zorgen voor een perfecte reis voor jou.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Bangkok

Na aankomst in deze bruisende hoofdstad van Thailand heb je tot het einde van de middag de tijd aan jezelf. Khao San Road en omgeving is een reizigersparadijs waar winkeltjes en cafeetjes elkaar verdringen.

Dag 02 Sukhothai

Per trein reizen we naar Phistanulok en daarna per pick-ups naar Sukothai, de eerste hoofdstad van Thailand. Het guesthouse waar je verblijft ligt midden tussen de prachtige rijstvelden.

Dag 03 Lampang

Vandaag gaan we op ontdekkingstocht langs de ruines van het vroegere Sukothai. Het voormalige Koninklijk Paleis en verschillende tempels staan op de Werelderfgoedlijst van Unesco en liggen temidden van mooie tuinen en meertjes. Daarna heb je nog wat vrije tijd. Aan het eind van de middag gaan we per bus naar Lampang.

Dag 04 Homestay

Vandaag eerst naar het olifanten opvangcentrum nabij Lampang. Voordat je zelf een ritje op de rug van een van deze kolossen gaat maken, zie je hoe ze ingezet worden bij het werk in de jungle. We overnachten vandaag in een klein Thais dorpje. Tijdens een traditioneel Noord Thaise diner word je getrakteerd op live muziek en dans.

Dag 05-07 Chiang Mai

's Morgens brengen we een bezoek aan warmwaterbronnen, waarna we verder reizen terug naar de moderne wereld van Chiang Mai. Een heerlijke stad met een geweldige avondmarkt, lekkere cafe's en een overvloed aan highlights. Wat denk je van een aangename Thaise massage of Kookles of een bezoek aan de Wat Doi SuthepAan het einde van ons verblijf reizen we per nachttrein naar Bangkok.

Dag 08-09 Bangkok

Terug in Bangkok kan de samenstelling van je groep wijzigen omdat deze reis een samengestelde reis is. Grijp je kans om deze geweldige stad te ontdekken. Per boot kun je heerlijk varen over de Chao Praya rivier, maar ook het Koninklijk Paleis is een must-see. Eind van de middag op dag 9 neem je de nachttrein naar het zuiden van Thailand.

Dag 10-11 Ko Pha-Ngan

Vanuit Surat Thani is het nog een ca. vier uur per bus en boot naar het tropische eiland Ko Pha Ngan. Genoeg tijd over om heerlijk te luieren op het strand. Zwemmen, snorkelen en genieten van een verfrissend drankje onder een wuivende palmboom.

Dag 12-13 Ko Tao

Van het ene naar het andere paradijs: Ko Tao! Dit duikersparadijs is opnieuw een heerlijk eiland voor een paar dagen. Duiken en snorkelen zijn de favoriete bezigheden.

Dag 14-16 Ko Samui

Een veel toeristischer eiland dan de vorige twee, maar een heerlijk sfeervolle afsluiter van je rondreis! Per speedboot ga je een dagje naar het grootste nationale onderwater park van Thailand. Op dag 16 eindigt je reis in dit paradijs helaas.

Inclusief

Engelssprekende reisleider / lokale gids(en) Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 4 ontbijten, 4 lunches en 1 diner Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Overige maaltijden Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Classic Thailand East Coast 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311