Beautiful Thailand Afbeelding Beautiful Thailand
Beautiful Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Beautiful Thailand

***

Deze klassieker is na jaren nog steeds een van de meest populaire tours. Je leert de Thaise cultuur kennen in het prachtige Bangkok en in het heuvelachtige noorden tijdens de trektocht langs de bergstammen. Ervaar het dorpsleven tijdens het verblijf bij een lokale familie en ontdek de geschiedenis van de Gouden Driehoek. Deze reis laat zien dat Thailand meer is dan alleen zon, zee en strand!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Bangkok

Tijd om de chaotische straten, maar ook de serene rust van de klongs te ontdekken in de metropool Bangkok. Ga bijvoorbeeld naar Chinatown of bezoek het Grand Palace. 's Avonds om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 02-04 Kanchanaburi - River Kwai

In Bangkok gaan we nog per longtailboot naar de Wat Pho, het huis van de liggende Boeddha en de eerste school voor traditionele Thaise massages. Vervolgens reizen we naar Kanchanaburi, waar we het Jeath oorlogsmuseum en de brug over de River Kwai bezoeken. De beruchte Death Railway loopt over de brug en is een belangrijk monument voor de verschrikkingen die in de Tweede Wereldoorlog hier zijn aangericht. Daarna kunnen we in het Erawan National Park in de 7 niveaus tellende waterval gaan zwemmen. We slapen vannacht onder de sterren aan boord van onze bamboeraft.

Dag 05 Ayuthaya

Per bus gaan we naar Ayuthaya. Ooit was dit de koninklijke hoofdstad van Siam. Je hebt hier de gelegenheid om de mooiste tempels te bezichtigen, zoals de ruines van de Wat Phra Mahathat. 's Avonds gaan we per nachttrein naar Chiang Mai.

Dag 06-07 Chiang Mai

Geniet de komende dagen van Chiang Mai. Bezoek de Wat Doi Suthep en ervaar het schitterend uitzicht over de omgeving of bezoek de sfeervolle nachtelijke bazaar, waar het heerlijke toeven is. Laat je verwennen met een heerlijke Thaise massage of ga op kookcursus en leer de fijne kneepjes uit de Thaise keuken. Een kans om je vrienden thuis te imponeren!

Dag 08 Doi Mae Salong

Vandaag rijden we naar de Gouden Driehoek, het grensgebied van Thailand, Laos en Myanmar. Na de lunch kun je een bezoek brengen aan de Chiang Dao grotten, waarna we naar Doi Mae Salong rijden. In dit leuke stadje is de interessante, lokale markt een aanrader!

Dag 09 Verblijf bij een Thaise familie (homestay)

Vandaag bezoeken we een klein Thais dorp. Tijdens het verblijf bij de lokale bevolking hebben we het voorrecht om het dagelijkse leven te ervaren. We hebben een traditioneel Thai Kantoke diner en krijgen een dansvoorstelling, iets wat zeer weinig mensen mee zullen maken.

Dag 10-11 Hilltribe Trek

We maken een trektocht langs de adembenemende landschappen van rijstterrassen, pittoreske dorpjes en kleine boerderijtjes. De trektocht is niet erg zwaar en bovendien zijn er genoeg rustmomenten. We overnachten bij lokale bergstammen. Voor velen is dit het hoogtepunt van de reis!

Dag 12 Chiang Rai

Een nacht in Chiang Rai geeft je een goede indruk van het opiumgebied, de Gouden Driehoek. Een tocht per speedboot over de Mekong rivier is een leuke excursie!

Dag 13 Chiang Mai

Per bus gaan we naar Chiang Mai, waar de rest van de dag ter vrije besteding is. 's Avonds gaan we met de bus naar Chiang Mai en nemen we de nachttrein terug naar Bangkok.

Dag 14-15 Bangkok

In de morgen arriveren we in Bangkok. De laatste twee dagen van deze reis kun je naar eigen inzicht indelen. Op de laatste avond hebben we het afscheidsdiner. In het weekend kun je van de gelegenheid gebruik maken om een bezoek te brengen aan de markt in Chatuchak, een van de grootste en drukste markten die je ooit zult zien! Er zijn veel manieren om door Bangkok te reizen waaronder per boot door de klongs, maar ook een ritje per tuk tuk is een absolute aanrader!

Inclusief

Engelssprekende reisleider / lokale gids(en) Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 4 ontbijten, 3 lunches en 4 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Beautiful Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311