Amazing Thailand 15 dagen rondreis Afbeelding Amazing Thailand 15 dagen rondreis
Amazing Thailand 15 dagen rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Individueel

Amazing Thailand 15 dagen rondreis

***

Deze rondreis toont u de hoogtepunten van Thailand. De metropool Bangkok is een belevenis op zich en u zult ervaren dat Bangkok niet voor niets een van de levendigste steden ter wereld is. U bezoekt de legendarische River Kwai en de oude koningsstad Sukothai. In het noorden gaat de reis dwars door de Gouden Driehoek en bezoekt u tevens de bergstammen. De reis eindigt in Pattaya waar u nog enkele dagen kunt...

Hotel o.b.v. Volgens programmaAmazing Thailand

15 dagen / 14 nachten

individuele rondreis

Deze rondreis toont u de hoogtepunten van Thailand. De metropool Bangkok is een belevenis op zich en u zult ervaren dat Bangkok niet voor niets een van de levendigste steden ter wereld is. U bezoekt de legendarische River Kwai en de oude koningsstad Sukothai. In het noorden gaat de reis dwars door de Gouden Driehoek en bezoekt u tevens de bergstammen. De reis eindigt in Cha Am waar u nog enkele dagen kunt uitrusten aan het strand.

Dag 01 Amsterdam - Bangkok

Vertrek vanaf Amsterdam

Dag 02 Bangkok

Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel. Nadat u bent opgefrist kunt u zelf alvast op ontdekking gaan. Bangkok bruist van de activiteiten, heeft volop bezienswaardigheden en een onmiskenbare Aziatische sfeer. Daarnaast is het de stad met de meeste restaurants ter wereld, van spotgoedkoop tot heel duur en bovendien is Bangkok een winkelparadijs bij uitstek. Verplaatsen kunt u zich per traditionele Tuk Tuk of per supermoderne Sky Train of per supermoderne metro. Een stad die 24 uur leeft en waar u zich op alle hoeken van de straat veilig zal voelen! En dat is inderdaad uniek! Bangkok! Daar raak je gewoon niet over uitgepraat.

Dag 03 Bangkok

Per openbaar vervoer maken we een leuke tocht naar de rivier. In Bangkok moet u namelijk minimaal een keer in de Sky Train hebben gezeten, een van de meest moderne monorail systemen ter wereld. Bovendien heeft u vanuit de Sky Train een mooi uitzicht over Bangkok. Vervolgens gaat u een stukje per lokale taxiboot en bevindt u zich midden onder de lokale bevolking. Vervolgens bezoekt u China Town, de grootste en meest authentieke China Town ter wereld. U wandelt door de smalle steegjes en bezoekt de Chinese markt met honderden soorten kruiden, bijzondere etenswaar en tal van andere snuisterijen. Vervolgens bezoekt u de bloemenmarkt, de grootste in Thailand en aansluitend bezoekt u de Grand Palace en de Phra Keo tempel, de meest belangrijke bezienswaardigheid in Thailand. Hier ziet u diverse, werkelijk schitterende, paleizen waarvan sommige in een combinatie van Franse en Thaise architectuur zijn. De Wat Phra Keo herbergt de wereldberoemde smaragden boeddha die dagelijks, vanuit alle delen uit de wereld, duizenden bezoekers trekt. De middag is ter vrije besteding. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 04 Bangkok

Dag ter vrije besteding. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 05 Bangkok - Rotfai Talad - Drijvende markt - River Kwai

Na het ontbijt verlaat u Bangkok en bezoekt u eerst het zogenaamde Talad Rotfai Mekong station. Hier loopt de spoorlijn dwars door een lokale markt. De spoorweg staat dan ook helemaal vol met parasols, manden, kisten etc. Komt er een trein aan, dan worden de parasols snel afgebroken, de manden, kisten en karren aan de kant geschoven en de Thaise Intercity kan probleemloos passeren. Een prachtig, en voor onze begrippen, ongekend en fotogeniek schouwspel. Vervolgens gaat u verder naar Damnern Saduak waar u een bezoek brengt aan de grootste drijvende markt van Thailand. Het laatste stuk leggen we af per longtailboot zodat we al varend op de markt zullen arriveren. Het is een prachtig en kleurrijk schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.
Vervolgens bezoeken we de Bridge on The River Kwai en het erekerkhof. In de middag gaat u aan boord van de beruchte Death Railway Train en maken we een tocht over de dodenspoorweg. De tocht is een ware belevenis, zeker wanneer de trein zich schoorvoetend over het zogenaamde bamboeviaduct voort beweegt. Vanuit de trein heeft u eveneens een geweldig mooi uitzicht over de River Kwai en zijn prachtige natuur. In de namiddag arriveert u bij het Pung Waan Yai Resort voor een overnachting. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 06 River Kwai - Ayuthaya - Phitsanuloke

Na het ontbijt rijden we richting Ayuthaya, de oude hoofdstad van Thailand. Eens behoorde Ayuthaya tot een van de machtigste steden in Z.O. Azie. De stad was bezaaid met tempels en paleizen in is benoemd tot werelderfgoed. We bezoeken hier de Wat Sri Samphet tempel met zijn ernaast gelegen ruine complex hetgeen een erg indrukwekkend geheel vormt. In de middag rijden we verder naar Phitsanuloke waar we in de late middag zullen arriveren. Overnachting in het Amarin Lagoon Hotel. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 07 Phitsanuloke - Chiang Rai

Een indrukwekkende dag staat ons te wachten. We verlaten Shitsanuloke en rijden verder naar de oude koningsstad Sukothai waar u een bezoek brengt aan het Sukothai National Park. Sukothai is een oude koningsstad en functioneerde van 1238 tot 1350 als hoofdstad. De vele rijkdommen, zoals paleizen en tempels, uit die tijd zijn voor zijn hedendaagse bezoekers een unieke erfenis uit een rijk verleden. In het prachtig aangelegde park ziet u o.a. immense Boeddhabeelden. Vervolgens gaan wij verder naar het noorden. De route gaat dwars door een imponerend berggebied en vaak geniet u dan ook van prachtige panorama's en vergezichten. Er worden diverse foto stops gemaakt en tevens brengt u een bezoek aan de lokale markt van Phayao. In de late namiddag arriveert u in Chiang Saen, beter bekend als de Gouden Driehoek. Het is hier waar Laos, Birma en Thailand bij elkaar komen. Vanavond logeert u in het Chiang Saen River hotel dat vlakbij de Mekong Rivier is gelegen. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 08 Chiang Rai - Chiang Mai

In de ochtend bezoekt u bergstammen zoals de Akha en de Lahu stam en maakt u kennis met hun traditionele, en voor onze begrippen zeer eenvoudige levensgewoonten, (tegen bijbetaling kan ook een bezoek aan de zogenaamde longnecks worden gebracht). Vervolgens een bezoek aan een van de meest opvallende en mooiste tempels in Thailand, de Wat Rhong Khun tempel. Dit sneeuwwitte bolwerk lijkt meer op een sprookje dan op een tempel, is zeer mooi en zeker een bezoek waard! Daarna verder naar Chiang Mai, ook wel sinds jaar en dag de Roos van het Noorden genoemd. Overnachting in het Chiang Mai Hills Hotel. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 09 Chiang Mai

Chiang Mai mag je nooit verlaten voor je een een bezoek hebt gebracht aan de olifantenschool. En dat doen we deze ochtend. In een demonstratie zien we hoe deze kolossen is aangeleerd om inzetbaar te zijn bij zware werkzaamheden. Natuurlijk heeft u ook volop de tijd om de olifanten bananen en suikerriet te geven. Ook bestaat de mogelijkheid om, facultatief, een tocht te maken op de rug van een olifant met aansluitend een tocht per bamboeraft. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 10 Chiang Mai - Bangkok

De dag is ter vrije besteding totdat u in de late namiddag per slaaptrein weer naar Bangkok vertrekt en u gaat ervaren dat een treinreis in Thailand een leuk avontuur is! Ontbijt is inbegrepen.

Dag 11 Bangkok - Cha Am

Na aankomst, in de vroege ochtend, gaat u eerst naar een hotel waar voor u een uitgebreid ontbijtbuffet klaar staat. Daarna volgt de transfer naar de badplaats Cha Am waar we de laatste 3 nachten van deze reis zullen doorbrengen in het Golden Beach hotel dat slechts op een paar meter afstand van het lange zandstrand is gelegen. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 11 / t/m 14 Cha Am

Dagen ter vrije besteding. Heerlijk luieren aan het zwembad of aan het strand. Ontbijt.

Dag 14 Cha Am - Bangkok

Aan het eind van de middag transfer naar de luchthaven van Bangkok voor de terugvlucht naar Amsterdam. Ontbijt is inbegrepen

Dag 15 Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Inclusief

 • Alle genoemde tours en transfers zoals genoemd in het programma
 • Overnachtingen in goede middenklasse hotels
 • Dagelijks uitgebreidt ontbijt
 • Lunch op dag 5-6-7 & 8
 • Engels sprekende prive reisleiding
 • Transport per deluxe prive minivan met airco en privechauffeur

minimale deelname: 2 personen

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Amazing Thailand 15 dagen rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311