Moskou en St Petersburg 7 daagse rondreis Afbeelding Moskou en St Petersburg 7 daagse rondreis
Moskou en St Petersburg 7 daagse rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Rusland - Individueel

Moskou en St Petersburg 7 daagse rondreis

***

Tijdens deze individuele rondreis met openbaar vervoer bezoekt u de twee grootste en machtigste steden ter wereld: Moskou & St. Peterburg. In de prachtige cultuurparel van Rusland - St.Peterburg, bezoekt u de mooiste en indrukwekkendste bezienswaardigheden, waaronder een bezoek aan de Hermitage en prachtige zomer paleizen van de tsaar en de tsarina.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijtMoskou & St. Peterburg

7 dagen / 6 nachten

Individuele rondreis met het openbaar vervoer

Tijdens deze individuele rondreis met openbaar vervoer bezoekt u de twee grootste en machtigste steden ter wereld: Moskou & St. Peterburg. In de prachtige cultuurparel van Rusland - St.Peterburg, bezoekt u de mooiste en indrukwekkendste bezienswaardigheden, waaronder een bezoek aan de Hermitage en prachtige zomer paleizen van de tsaar en de tsarina.

Dag 1 Amsterdam - Moskou

Bij aankomst op de luchthaven van Moskou is er een transfer die u naar uw hotel brengt. Namiddag voor vrije tijdsbesteding. Overnachting hotel Moskou.

Dag 2 Moskou

Moskou, de Moeder van Rusland, is een echte Russische stad met het Kremlin en zijn prachtige kathedralen. De dramatische veranderingen tijdens het laatste decennium heeft de stad aan een van meest dynamische metropolis van de wereld gemaakt. De ochtend excursie met de plaatselijke gids omvat alle hoogtepunten van de enorme stad daaronder - het Kremlin, het Bolshoij Theater, de Universiteit van Moskou en veel prachtige bezienswaardigheden meer. U brengt een bezoek aan het Kremlin. In de namiddag wordt een uitstapje gemaakt samen met de gids naar de ''Volkspaleizen - de indrukwekkende metrostations van Moskou, versiert met prachtige mozaieken, schilderijen en kroonluchters en het Artiesten wijk Arbat. Overnachting hotel Moskou.

Dag 3 Moskou

Vandaag wordt een uitstapje gemaakt samen met de gids naar het mooiste klooster van Rusland - de Novodevichy Klooster uit de 16 eeuw, een indrukwekkend complex met een opmerkelijke staaltje architectuur, rijkelijk versierd met frescos en iconen. De Novodevichy Klooster is de meest bezochte attractie van Moskou na het Kremlin. Namiddag voor vrije tijdsbesteding. Overnachting hotel Moskou.

Dag 4 Dag 4 Moskou - St.Peterburg

Vandaag brengt een transfer u naar de treinstation van Moskou om verder naar St. Petersburg te gaan. 's Avonds aankomst in St. Petersburg. Een transfer brengt u naar uw hotel. Overnachting hotel St.Petersburg.

Dag 5 St. Petersburg

St. Petersburg is een van de mooiste steden van de wereld met tientallen paleizen, musea en imposante kerken. Gedurende de ochtend maakt u met de plaatselijke gids een excursie naar de mooiste bezienswaardigheden van St.Petersburg, waaronder - de grachten en de Neva, het Winterpaleis, de imposante St. Isaak kathedraal en de beroemde Bloedkerk. U bezoekt de Petrus en Paulus-vesting, de eerste nederzetting uit 1703 van waaruit de nieuwe hoofdstad werd gebouwd. In de prachtige Petrus en Paulus kathedraal ziet u verschillende graven van tsaren en hun familieleden. In de namiddag wordt een excursie met de plaatselijke gids besteed aan de wereld beroemde Hermitage, het absolute hoogtepunt van St.Petersburg. Het museum staat in de hele wereld bekend om haar grote collectie kunst van de bekendste meesters zoals Rembrandt, Leonardo da Vinci en Michelangelo en andere grote mesters. Overnachting hotel St.Petersburg.

Dag 6 St. Petersburg

Deze ochtend is gereserveerd voor een excursie naar het sprookjesachtige zomerpaleis van tsarina Catharina (Zarskoye Selo). Het prachtige zomerpaleis is bekend door zijn enorme barokke gevels met prachtige atlanten en zuilen en de grote Barnsteen kamer of de beroemde Zomer Paleis van Peter de Grote, ook wel het ''Russisch Versailles genoemd. Naast het schitterende paleis kunt u hier ook van de adembenemende paleistuinen met veel waterpartijen en de beroemde fonteinen met vergulde beelden genieten. Namiddag voor vrije tijdsbesteding. Overnachting hotel St.Petersburg.

Dag 7 St. Petersburg - Amsterdam

In de voormiddag volgt een transfer naar het luchthaven en vanuit daar vliegt u naar Amsterdam.

Inclusief

 • Vlucht Amsterdam - Moskou // St. Petersburg - Amsterdam
 • 6 overnachtingen in centraal gelegen 3-4 steren hotels
 • Accommodaties op basis van logies ontbijt
 • Nederlands/Engels/Duits talige plaatselijke gidsen
 • Entree tot alle genoemde bezichtigingen
 • Transfers volgens programma
 • Dagtrein ticket Moskou-St.Petersburg

Exclusief

 • Niet genoemde fooien en maaltijden

Eventueel bij te boeken

 • Half-pension in hotels
 • 1e klas coupe in de trein Moskou - St.Petersburg ( 105,00 p.p.)

Vluchtinformatie

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk dat de hotels zijn volgeboekt en wij genoodzaakt zijn een ander hotel voor u te kiezen. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse/hotel te boeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Moskou en St Petersburg 7 daagse rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311