Java en Bali 15-daagse rondreis Afbeelding Java en Bali 15-daagse rondreis
Java en Bali 15-daagse rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

Java en Bali 15-daagse rondreis

***

Tijdens deze individuele rondreis bezoekt u Java en Bali. U reist rond op Java en leert het eiland zo beter kennen. Aan het eind van de reis kunt u heerlijk ontspannen in een mooi hotel op Bali.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaJava en Bali over land

15 dagen / 13 nachten

Individuele rondreis

Tijdens deze individuele rondreis bezoekt u Java en Bali. U reist rond op Java en leert het eiland zo beter kennen. Aan het eind van de reis kunt u heerlijk ontspannen in een mooi hotel op Bali.

Dag 1 Amsterdam - Jakarta

Rond het middaguur vertrek uit Amsterdam.

Dag 2 Jakarta

In de ochtend aankomst in Jakarta met aansluitend transfer naar uw hotel. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3 Jakarta - Bandung

In de ochtend vertrek richting Bandung. Enroute bezoekt u onder andere het Indonesia Miniture Park en de botanische tuinen in Bogor met de beroemde orchideeen verzameling. Op de Puncak pas bezoekt u een theeplantage alvorens laat in de middag Bandung te bereiken. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 4 Bandung

Allereerst bezoekt u de nog steeds actieve Tangkuban Prahu vulkaan. Vervolgens gaat u naar de Ciater warm water bronnen waar u kunt zwemmen. Na de lunch in een lokaal restaurant bezoekt u Lembang en de markt in Cihampelas. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 5 Bandung - Baturaden

Vroeg in de ochtend vertrek naar Baturaden. Onderweg bezoekt u Naga, een traditioneel dorpje in west Java, en Tasikmaya. De route voert door de bergen met vele vergezichten. Laat in de middag komt u aan in Baturaden. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 6 Baturaden - Dieng Plateau - Borobudur - Jogyakarta

Na het ontbijt vertrekt u naar het Dieng Plateau. U bezoek daar onder andere de Sikidang vulkaan, het Dieng tempelcomplex welke dateert uit de 7e eeuw en de prachtige meren Pengilon en Warno. Na de lunch in Wonosobo gaat u richting Jogyakarta met onderweg een bezoek aan de Borobudur, de belangrijkste en grootste Boeddhistische tempel in Indonesie. Daarnaast bezoek u de nabij gelegen tempel Pawon en Mendut. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 7 Jogyakarta

In de ochtend staat een stadstoer Jogyakarta op het programma. U bezoekt onder andere het Paleis van de Sultan, het waterkasteel, de vogeltjesmarkt, een batikfabriek en de zilversmeden in Kotgade. Na de lunch is de middag ter vrije besteding. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 8 Jogyakarta - Prambanan - Bromo

In de ochtend bezoekt u de Prambanan tempel, de grootste Hindoe tempel van Indonesie. De reis wordt vervolgd naar Bromo waar u laat in de middag aankomt. Onderweg bezoekt u nog enkele plantages. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 9 Bromo - Surabaya - Denpasar

Vroeg in de ochtend vertrekt u per jeep naar Pananjakan om een prachtige zonsopkomst mee te maken. Vervolgens gaat u naar Mount Bromo om te genieten van het prachtige panorama. Het laatste stuk naar de top wordt per paard afgelegd. Na het ontbijt vertrekt u voor de laatste etappe naar Surabaya voor de vlucht naar Denpasar. Na aankomst in Denpasar transfer naar Sanur Beach. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 10 t/m 13 Sanur Beach

Dagen ter vrije besteding. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 14 Denpasar - Amsterdam

In de middag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam

Dag 15 Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

 Vluchten
Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Vluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Verzorging naar aanleiding van programma
 • Transfers volgens programma
 • Maaltijden volgens programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Niet genoemde maaltijden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Java en Bali 15-daagse rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311