Jakarta to Ubud Afbeelding Jakarta to Ubud
Jakarta to Ubud ***
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

Jakarta to Ubud

***

Deze rondreis over enkele eilanden van de Indonesische archipel bied je een mix van actief avontuur en ontspanning. Geniet van de kleurrijke cultuur, de bruisende steden, vruchtbare sawas en actieve vulkanen. Ervaar het intense gevoel van ontzag als je voor het eerst oog in oog staat met de Borobudur en de Prambanan of het uitzicht vanaf de Mt. Bromo. Pluk de dag als je misschien wel dolfijnen tegenkomt tijdens...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Jakarta
Jakarta is intrigerend om te ontdekken, maar ook bekend vanwege de stalletjes op straat waar heerlijke sate wordt verkocht. Grijp je kans om een bezoek te brengen aan het Historisch Museum of verdiep je in het leven van voormalig president Suharto in het Purna Bhakti Pertiwi. 's Avonds om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 02 Bandung
Per trein reizen we naar Bandung. Onderweg genieten we van de uitzichten op het typisch Javaanse landschap, de prachtige rijstvelden. In Bandung maken we een stadstour. Geniet van de koloniale sfeer, die de stad uitademt. Veel doet nog denken aan de Nederlandse tijd in Bandung.

Dag 03-04 Pangandaran
We reizen per minibus naar Pangandaran, waar we twee volle dagen hebben. We kunnen een halve dag hiken door het prachtige kustreservaat en op zoek gaan naar wild. We bezoeken de Groene Kloof en komen ook in aanraking met de lokale industrie, in dorpjes en op levendige markten.

Dag 05-07 Yogjakarta
Via het binnenland rijden we naar het culturele hart van Java, Yogyakarta. We bezoeken het Boeddhistische tempelcomplex Borobudur en we hebben de mogelijkheid om zijn Hindoeistische gelijke; de Prambanan, te bezoeken. Neem ook zelf eens een kijkje in de Kraton (het indrukwekkende Sultanspaleis)!

Dag 08 Seloliman Natuurreservaat
Verder oostwaarts rijdend, komen we 's middags in het Seloliman Natuurreservaat aan. Het vredige natuurpark ligt op de helling van de heilige Penangungan vulkaan en wordt omgeven door schitterende landschappen. Je kunt hier een stukje wijzer worden over de natuur en de traditionele Javaanse geneeskunde. Ook ontmoeten we de vrijwilligers van het PPLH Seloliman Environmental Education Centre die ons laten genieten van een heerlijk diner. We overnachten in sfeervolle accommodaties met openluchtbadkamers die gebouwd zijn in harmonie met de omliggende bossen.

Dag 09 Mount Bromo
's Morgens maak je, onder begeleiding van een lokale gids, nog een jungle wandeling, waar je iets leert over Javaanse medicijnen. Hierna reizen we verder door het vruchtbare land van de Tenggerese bevolking, dat ons bovendien werkelijk onovertroffen uitzichten oplevert.

Dag 10 Ijen Plateau
Zie de dag ontwaken bij de vulkaan Bromo als de zon langzaam maar zeker het kraterlandschap tot leven wekt. Een ervaring om nooit te vergeten! Na deze indrukwekende belevenis reizen we naar het Ijen Plateau, ooit een reusachtige krater. Tegenwoordig vind je er, naast de vulkanische kegels, voornamelijk koffie- en theeplantages.

Dag 11-12 Tanah Lot
Na ons avontuur op Java steken we vandaag per boot de Java Straat over en bereiken het exotische Bali. Onze bestemming vandaag is Tanah Lot, een schitterende tempel, die in het water ligt en bij zonsondergang een prachtig plaatje oplevert. De volgende dag is er tijd om te snorkelen, hotsprings te bezoeken en deel te nemen aan een heerlijk Balinees buffet.

Dag 13-14 Ubud
We eindigen deze prachtige reis met een korte rit en komen aan in het schilderachtige Ubud. Hier kunnen we de betoverende cultuur te voet en per fiets ervaren. Geen verblijf op Bali zou compleet zijn zonder een bezoek aan een voorstelling van de kecakdans, waarbij de dansers in trance raken tijdens dit heftige spektakel. Ook is er de mogelijkheid om nog wat laatste souvenirs te kopen voor thuis.

Inclusief
Engelssprekende reisleider, lokale gids Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 5 ontbijten, 1 lunch en 2 diners Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier
Exclusief
Intercontinentale vluchten Optionele excursies Overige maaltijden Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Jakarta to Ubud 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311