El Salvador en Honduras Afbeelding El Salvador en Honduras
El Salvador en Honduras
Bestemming: Rondreizen Honduras - Cultuur

El Salvador en Honduras


Deze reis vertrekt dagelijks vanaf San Salvador naar San Pedro Sula (of v.v.) en toont u de diverse Maya ruines, het koloniaal erfgoed en de inheemse cultuur van beide landen. U bezoekt de de Maya-ruines van Tazumalin El Salvador. Hoogtepunt van deze opgravingen is een levensgroot in steen uitgehouwen beeld van de Nahua-God. De ruines van Tazumal worden beschouwd als de belangrijkste en best bewaarde in het...

Rondreis o.b.v. Logies ontbijt



El Salvador en Honduras

Minimum deelname - 2 personen

Deze reis vertrekt dagelijks vanaf San Salvador naar San Pedro Sula (of v.v.) en toont u de diverse Maya ruines, het koloniaal erfgoed en de inheemse cultuur van beide landen.

U bezoekt de de Maya-ruines van Tazumalin El Salvador. Hoogtepunt van deze opgravingen is een levensgroot in steen uitgehouwen beeld van de Nahua-God. De ruines van Tazumal worden beschouwd als de belangrijkste en best bewaarde in het land.

In Honduras bezoekt u de Copan Maya. Naast Tikal, is Copan erkend als een van de beste archeologische sites. U krijgt meer informatie over de 63-treden tellende trap met meer dan 2500 hierogliefen, de langste Maya tekst ooit ontdekt en de meesterlijk gesneden Stella.

Routebeschrijving

Dag 1 San Salvador

Aankomst in San Salvador op de internationale luchthaven. Transfer naar het hotel in San Salvador.

Overnachting in San Salvador (O)

Dag 2 Joya de Ceren - Tazumal

Vandaag bezoekt u het Salvadoraanse Pompeii, de archeologische site van Joya de Ceren. In 1993 is deze site uitgeroepen tot een UNESCO werelderfgoed. Vervolgens bezoekt u de Maya-ruines van Tazumal. Hoogtepunt van deze opgravingen is een levensgroot in steen uitgehouwen beeld van de Nahua-God. De ruines van Tazumal worden beschouwd als de belangrijkste en best bewaarde in het land.

Overnachting in San Salvador (O)

Dag 3 San Salvador - Santa Rosa de Copan (Honduras)

In de ochtend heeft u een korte rondleiding door de bruisende hoofdstad van El Salvador. Via de nog relatief onbekende archeologische site van Cihuatan gaat de reis naar Santa Rosa de Copan in Honduras, de belangrijkste stad in West-Honduras. Het charmante centrum van de stad, met zijn geplaveide straatjes en pittoreske gebouwen, dateert uit de koloniale tijd.

Overnachting in Santa Rosa de Copan

Dag 4 Santa Rosa de Copan - Copan Ruinas

In de ochtend verkent u Santa Rosa met een bezoek aan o.a. de beroemde Flor de Copan tabakfabriek. Tijdens het traditionele productieproces worden de sigaren met de hand gerold en bedekt onder dun cederhout, welke de kenmerkende geur van de Flor de Copan sigaren karakteriseert. In de middag wordt de reis vervolgd richting de Copan Ruinas. Na aankomst is er tijd voor een wandeling door de romantische koloniale stad.

Overnachting Copan (O)

Dag 5 Copan Maya

Vandaag bezoekt u de archeologische site van Copan. In de middag bezoekt u de Sepulturas, een woonwijk en begraafplaats van de Maya edelen. Naast Tikal, is Copan erkend als een van de beste archeologische sites. U krijgt meer informatie over de 63-stap trap met meer dan 2500 hierogliefen de langste Maya tekst ooit ontdekt en de meesterlijk gesneden Stella.

Overnachting Copan (O)

Dag 6 Copan Ruinas - San Pedro Sula

Vandaag reist u naar San Pedro Sula. Onderweg bezoekt u een lokale markt in La Entrada en kunt u genieten van het prachtige platteland. In san Pedro Sula, de snelst groeiende stad in Midden-Amerika bezoekt u de lokale ambachtelijke markt Guamilito.

Overnachting in San Pedro Sula (O)

Dag 7 San Pedro Sula

Transfer naar de luchthaven of verlenging van uw verblijf in Honduras

Inclusief

 Vlucht van naar San Salvador / San Pedro de Sula

 Zes overnachtingen

 Dagelijks ontbijt

 Transfers en entreegelden volgens route

 Gids dag 2-6

 BTW en Toeristenbelastingen

Exclusief

 Persoonlijke uitgaven en tips

 Verzekeringen

Vluchtinformatie

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. KLM biedt vluchten aan via Panama. In overleg met u zoeken wij naar de beste route voor uw reis.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist. Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

El Salvador en Honduras 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311