Fascinerend Honduras Afbeelding Fascinerend Honduras
Fascinerend Honduras
Bestemming: Rondreizen Honduras - Cultuur en Natuur

Fascinerend Honduras


Deze reis combineert natuur met het historische en koloniale Honduras. U bezoekt o.a. het nationale park Cerro Azul Meambar, de koloniale stad Gracias en de Copan Maya archeologische vindplaats.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Fascinerend Honduras

Minimum deelname - 2 personen

Deze reis combineert natuur met het historische en koloniale Honduras. U bezoekt o.a. het nationale park Cerro Azul Meambar, de koloniale stad Gracias en de Copan Maya archeologische vindplaats.

Routebeschrijving

Dag 1 San Pedro Sula

Aankomst in San Pedro Sula. Transfer naar uw centraal gelegen hotel.

Dag 2 San Pedro Sula - Yojoa Lake - Cerro Azul Meambar National Park

De dag begint met een stadtoer van een van de snelste groeiende steden in Midden-Amerika. Na het bezoek aan de lokale ambachtelijke markt Guamilito met zijn kleurrijke winkels, gaat de reis verder via een mooie route naar het Yojoa meer. Het gebied rond het meer van Yojoa Lake is rijk aan verschillende habitattypen. Het is de tijdelijke gastheer van een grote hoeveelheid trekvogels als gevolg van de verhoogde menselijke activiteiten rond het meer.

Overnachting in het Cerro Azul Meambars Visitor Center.

Dag 3 Cerro Azul Meambar National Park

Vandaag verkentv u de prachtige soorten tropische bossen van het Cerro Azul Meambar National Park. Het nationale park is een van de belangrijkste beschermde gebieden rond het Yojoa meer, welk wordt gevoed door de riviertjes uit de omliggende bergen. U wandelt naar de overgangszonezone tussen het tropisch regenwoud en het tropische nevelwoud en kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht op het meer.

Overnachting in het Cerro Azul Meambar Visitors Centre.

Dag 4 Cerro Azul Meambar - Gracias

In de ochtend transfer naar Gracias. Gracias werd opgericht in 1536 en diende als koloniale hoofdstad van Centraal-Amerika gedurende een beperkte tijd. U maakt kennis met de koloniale geschiedenis van Gracias met zijn kerken en het fort San Cristobal.

Overnachting in Gracias

Dag 5 Gracias - Santa Rosa de Copan - Copan Ruinas

In de ochtend vertrekt u naar Santa Rosa de Copan. U bezoekt het dorp Santa Rosa en de beroemde Flor de Copan tabaksfabriek. Vervolgen gaat u naar de Copan Ruinas. Onderweg krijgt u uitleg over de Maya handelsroutes, sociale en politieke organisatie en theorieen over hun mysterieuze ondergang. U kunt genieten van het prachtige landschap.

Overnachting in Copan.

Dag 6 Copan Maya plaats

Na het ontbijt kunt u het legendarische archeologische park van Copan bezoeken. Het is een korte 20 minuten lopen van de Copan stad. Voor uw bezoek kunt u een lokale gids inhuren, of op eigen gelegenheid deze vindplaats bezoeken. De site bestaat uit twee belangrijke bezienswaardigheden, de ruines en de graven.

Overnachting in Copan.

Dag 7 Copan - San Pedro Sula

In de ochtend kunt u Copan verkennen. In de middag gaat u per directe bus naar San Pedro Sula en aansluitend naar uw hotel.

Overnachting in San Pedro Sula.

Dag 8 San Pedro Sula

Einde programma. Transfer naar de luchthaven van San Pedro Sula of start van uw aansluitende toer.

Inclusief

 Vlucht Amsterdam - San Pedro Sul v.v.

 Zes overnachtingen

 Dagelijks ontbijt

 Entreegelden Nationale Parken en excursies volgens programma

 Gids

 BTW en Toeristenbelastingen

Exclusief

 Persoonlijke uitgaven en tips

 Verzekeringen

Vluchtinformatie

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Honduras. De beste en goedkoopste verbindingen zijn via de Verenigde Staten met Delta Airlines met een overnachting op de uitreis in Atlanta, of met KLM via Panama met een overnachting in Panama Stad. In overleg met u zoeken wij naar de beste route voor uw reis.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist. Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fascinerend Honduras 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311