Capetown to Vic Falls Afbeelding Capetown to Vic Falls
Capetown to Vic Falls **
Bestemming: Rondreizen Botswana - Rondreizen

Capetown to Vic Falls

**

Reis door onder andere uitgestorven, onvruchtbare woestijngebieden. Trek langs de Atlantische kustlijn en ervaar de wildernis op deze avontuurlijke rondreis. Vanuit het bijzonder mooie Kaapstad trekken we de wildernis in op ontdekkingsreis naar de gouden duinen van Namibie. Kom oog in oog te staan met de vele wilde dieren in de wildparken en geniet van de beeldschone en kletterende Victoria watervallen die zeker...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 Kaapstad

's Morgens aankomst in het indrukwekkende Kaapstad waar je de dag vrij te besteden hebt. Om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 2-3 Westkaap

We reizen in noordelijke richting naar de grens met Namibie. We overnachten in het prachtige landschap bij Oranje Rivier.

Dag 4 Fish River Canyon

We laten Zuid-Afrika achter ons. Als we in het woestijnlandschap van Namibie zijn aangekomen zul je genieten van het prachtige uitzicht over de Fish Rivier Canyon. Deze canyon is de op een na grootste canyon van de wereld. Hier zul je ruimschoots de mogeljkheid, om prachtige foto's te maken.

Dag 5-6 Sesriem - Sossusvlei

We vervolgen onze weg noordwaarts en komen aan bij Namib Naukluft National Park waar we de hoogste zandduinen van de wereld bij Sossusvlei kunnen bewonderen. Op dag 6 heb je de gelegenheid een hoge zandheuvel te beklimmen voor een indrukwekkende zonsopgang.

Dag 7-9 Swakopmund

We vervolgen onze reis richting Swakopmund, een fantastisch kustoord waar je kunt deelnemen aan tal van activiteiten. Breng ook wat tijd door in een van de vele goede restaurants en bars in deze levendige stad. In Swakopmund verblijven we in meerpersoons-bungalows.

Dag 10 Spitzkoppe

Vandaag rijden we naar Spitzkoppe, ook wel het Matterhorn van Namibie genoemd. We genieten van de uitzichten en wandelen langs indrukwekkende rotsformaties.

Dag 11-12 Etosha National Park

Na een lange reisdag komen we aan bij Etosha National Park. Hier maken we een aantal gamedrives en gaan op zoek naar het wildleven, wat hier in ruime getale aanwezig is.

Dag 13 Grootfontein

's Middags bezoeken we de interessante markt van Grootfontein en gaan we verder naar een traditioneel San Bushmen stadje, waar we kennis kunnen maken met de oudste etnische groep van Namibie.

Dag 14-15 Bagani

Vandaag rijden we naar Bugani. Onderweg maken we een stop in Rundu, waar een van de grootste en kleurrijkste markten van zuidelijk Afrika kan worden bezocht. De volgende dag reizen we naar Bagani, waar we de nacht door zullen brengen.

Dag 16-17 Okavango Delta

We rijden over de 'Pan Handle' (nauwste gedeelte van de delta) en bereiken de Okavango delta. Hier kunnen we het indrukwekkende leefgebied van krokodillen en gigantische lelies bewonderen terwijl we met een mokoro over de Okavango rivier varen. De eerste nacht kamperen we in de delta, ver weg van het drukke leven. De tweede nacht brengen we in Umvuvu Camp (Gao eiland) door.

Dag 18 Bagani

We keren terug naar Bagani, waar we kunnen bijkomen van alle fascinerende indrukken, die we in de delta op hebben gedaan.

Dag 19-20 Chobe National Park

Van Bagani reizen we naar Chobe National Park. Hier kunnen we genieten van verschillende safaritochten en een boottocht over de Chobe rivier, wat bekend staat om zijn olifanten en nijlpaarden.

Dag 21-22 Victoria Watervallen

We reizen naar Victoria Falls, de laatste bestemming. Hier kun je deelnemen aan optionele activiteiten zoals raften, bungeejumping of een helikoptervlucht maken en je hebt natuurlijk de mogelijkheid om de prachtige Victoria Falls te bewonderen. Op dag 22 eindigt dit onvergetelijke avontuur.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Lokale gids (op sommige plaatsen) Transport ter plaatse (safarivoertuig, 4WD, boot, ferry, mokoro - uitgehakte kano, te voet) Accommodatie (obv indeling) 18 ontbijten, 17 lunches en 16 diners Excursies, sightseeing en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment USD 755 p.p. (ter plaatse te voldoen) Optionele excursies Fooien Visumkosten Reis- en annuleringsverzekering Vaccinaties Uitgaven van persoonlijke aard Calamiteitenfonds



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Capetown to Vic Falls 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311