Chili Bolivia en Peru combinatie rondreis Afbeelding Chili Bolivia en Peru combinatie rondreis
Chili Bolivia en Peru combinatie rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Bolivia - Rondreis

Chili Bolivia en Peru combinatie rondreis

***

plane hotel


14 Dagen

Tijdens deze rondreis bezoekt u drie bijzondere Zuid-Amerikaanse landen; Chili, Bolivia en Peru. Onderweg komt u langs verschillende grote steden zoals Santiago de Chile en Lima. Hoogte punten tijdens uw reis zijn o.a.: de Miscanti en Meniques lagunes, die op 4500m boven het zeeniveau liggen, zijn omringd door vulkanen. De tocht door de Zoutebergketen naar de Vallei van Mars en de Drie Maria's, een rotsformatie in de woestijn. Een 4x4 expeditie naar het landschap van Licancabur vulkaan en de Groene Lagune. Een een bijzonder bezoek aan het uit vulkanische rotsen, gigantische cactussen en zoutvlaktes bestaande eiland, Isla Incahuasi. En in Peru reist u per kleine bus naar Machu Picchu, de Inca stad die in 1911 door Hiram Bingham werd ontdekt.Dag 1: Amsterdam - Santiago de Chile

Vertrek vanuit Amsterdam. 

Dag 2: Santiago de Chile

Bij aankomst op de luchthaven van Santiago wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Vandaag gaat u de hoofdstad van Santiago de Chile verkennen. Tijdens een stadswandeling door het oude centrum, bezoekt u onder andere het Plaza de Armas, de kathedraal en de Ahumada Boulevard. Daarna rijdt u door de grootste straten van het oude Santiago en naar de San Cristobal heuvel voor een mooi uitzicht over de stad. Na het oude gedeelte van de stad gezien te hebben, gaat de toer verder door het moderne deel van Santiago. Diner is inbegrepen op deze dag.

Dag 3: Santiago - Calama - San Pedro de Atacama - Maan Vallei

Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven voor een vlucht naar Calama. Bij aankomst wordt u opgewacht en naar de plaats San Pedro de Atacama gebracht. 's Middags maakt u een tocht van 43km door de Zoute Bergketen naar de Vallei van Mars (ook wel Doodsvallei genoemd) en de Drie Maria's, een rotsformatie in de woestijn. De dag eindigt met een klim naar de top van een zandduin in de Maan Vallei om de zon boven de Andes onder te zien gaan. Ontbijt en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 4: San Pedro Atacama/Altiplanic lagunes/Atacama zoutvlakte

Deze dag reist u ca. 350km richting de Miscanti en Meniques lagunes. U brengt onderweg een bezoek aan de plaats Toconao, de Jeri vallei met plantages van fruitbomen, de Chaxa lagune en het dorp Socaire. De Miscanti en Meniques lagunes, die op 4500m boven het zeeniveau liggen, zijn omringd door vulkanen. Na dit bezoek gaat u terug naar San Pedro. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 5: San Pedro Atacama/Tatio geisers

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting El Tatio. Na een ontbijt wandelt u onder leiding van een gids door het gebied met geisers en fumarolen. De rest van de dag kunt u zelf indelen. Ontbijt en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 6: San Pedro Atacama - Hito Cajones - Ojo de Perdiz (Bolivia)

Vandaag laat u Chili achter u en gaat de reis verder door Bolivia. Zodra u Bolivia binnenrijdt bij Hito Cajones, ziet u een landschap dat bestaat uit de Licancabur vulkaan en de Groene Lagune. Tijdens een 4x4 expeditie bezoekt u beide. De rit gaat verder richting de Polques heetwaterbronnen en de Ochtendzon geiser. U rijdt verder door de woestijn naar Ojo de Perdiz. Ontbijt en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 7: Ojo de Perdiz - San Pedro de Quemez

De reis door Bolivia gaat verder richting de Cachi, Honda, Chiarkotra, Hedionda en Canapa lagunes. Hier kunt u flamingo's en veel andere vogels zien. Hierna rijdt u richting het Ollague uitzichtpunt waar u luncht en een mooi uitzicht heeft over de omgeving. De dag eindigt in San Pedro de Quemez waar u overnacht. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 8: San Pedro de Quemez - Tahua

Na het ontbijt maakt u een wandeling rondom het hotel in San Pedro de Quemez. Onderweg komt u lama's tegen en bezoekt u begraafplaats van de eerste bewoners van de Verbrande Stad. Deze stad werd in 1879 verbrand tijdens de oorlog tussen Bolivia en Chili. Hierna bezoekt u de Mala Mala baai om vanuit daar door te reizen naar het Isla Incahuasi. Dit eiland bestaat uit vulkanische rotsen, gigantische cactussen en zoutvlaktes. 's Middags vertrekt u richting het noorden naar de Thunupa vulkaan en reist u verder naar Tahua. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 9: Tahua - Oruro - La Paz

Terwijl u verder reist richting het noorden, komt u langs de Uyuni zoutvlaktes en de stad Salinas Garci Mendoza. De volgende stop is in Jayu Quta, waar miljoenen jaren geleden een meteoriet is ingeslagen. Onderweg naar de eindbestemming La Paz bezoekt u het Poopo meer en de stad Oruro. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 10: La Paz - Lima (Peru)

Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht, voor uw vlucht naar Lima. Op de luchthaven wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. 's Middags bezoekt u het historische centrum met onder andere het Plaza de Armas en het Plaza San Martin. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 11: Lima - Cuzco

's Ochtends vertrekt u naar de luchthaven van Lima, vanwaar u naar Cuzco vliegt. Bij aankomst wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. In de middag bezoekt u de stad en omgeving. Zo bezoekt u onder andere de Sacsayhuaman vesting, Kenko amfitheater, de tempel van Tambomachay en de Puca Pucara vesting. Daarna gaat u verder naar het oude centrum van Cuzco met het Plaza de Armas en de kathedraal. Ook bezoekt u de Koricancha tempel (tempel van de zon). Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 12: Cuzco/Machu Picchu

Vandaag brengt u een bezoek aan Machu Picchu. U wordt naar het treinstation van Poroy gebracht, waar u de bus neemt Aguas Calientes. Hier neemt u vervolgens een kleine bus naar Machu Picchu, de Inca stad die in 1911 door Hiram Bingham werd ontdekt. U krijgt een rondleiding door deze oude stad. Daarna heeft u de mogelijkheid om naar de vlakbij gelegen ruines van Inti Punku (de Zonpoort) te lopen. Met de bus en de trein keert u weer terug naar het treinstation van Poroy en daarna met de bus Cuzco. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 13: Cuzco - Lima

Vroeg in de middag wordt u naar de luchthaven van Cuzco gebracht om terug te vliegen naar Lima. Hier wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 14: Lima - Amsterdam

In de loop van de dag komt u aan in Amsterdam.

Dag tot Dag

Dag 1: Amsterdam - Santiago de Chile
Dag 2: Santiago de Chile
Dag 3: Santiago - Calama - San Pedro de Atacama - Maan Vallei
Dag 4: San Pedro Atacama/Altiplanic lagunes/Atacama zoutvlakte
Dag 5: San Pedro Atacama/Tatio geisers
Dag 6: San Pedro Atacama - Hito Cajones - Ojo de Perdiz (Bolivia)
Dag 7: Ojo de Perdiz - San Pedro de Quemez
Dag 8: San Pedro de Quemez - Tahua
Dag 9: Tahua - Oruro - La Paz
Dag 10: La Paz - Lima (Peru)
Dag 11: Lima - Cuzco
Dag 12: Cuzco/Machu Picchu
Dag 13: Cuzco - Lima
Dag 14: Lima - Amsterdam
Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma
 • 1 × Ruimbagage inbegrepen tot 23 kg in Economy


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Inclusief

 • Vluchten volgens programma
 • Engelstalige gids
 • Maaltijden volgens programma
 • Entreegelden voor musea en nationale parken volgens programma
 • Transfers volgens programma
Exclusief
 • Extras zoals niet genoemde maaltijden en fooien

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse te boeken.

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Chili Bolivia en Peru combinatie rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311