Villas Plat Afbeelding Villas Plat
Villas Plat ***
Bestemming: ZUID-DALMATIE - MLINI

Villas Plat

***

Villas Plat ligt in het dorpje Plat. Deze 4 villas, genaamd Anita, Barbara, Celia en Diana, zijn midden in het groen gebouwd, direct aan de turquoise zee.

Appartement o.b.v. Logies ontbijtVillas Plat ligt in het dorpje Plat. Deze 4 villas, genaamd Anita, Barbara, Celia en Diana, zijn midden in het groen gebouwd, direct aan de turquoise zee. In elke villa vindt u zelfstandige appartementen, onderdeel van het Hotel Plat.

Elke royale en gerenoveerde villa oogt modern en heeft een splinternieuwe inrichting met natuurlijke materialen. Op de grote terrassen of in het prettige en verkoelende interieur kunt u de hitte van de dag ontlopen.

Het aangename restaurant van het hotel is uitgerust met airconditioning. Verder is er een a-la-carterestaurant aanwezig, Taverna Plat. De bar naast het zwembad en de bar aan het strand serveren koele cocktails, drankjes, snacks en bijzondere ijsjes.

De binnenstad van Dubrovnik, beschermd door UNESCO, is op 15 km afstand van Villas Plat gevestigd. Het vliegveld van Dubrovnik ligt op 8 km afstand.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Villas Plat 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2019  vakantiedagdeals.nl
v2.0180518