Excursiereis Pamukkale en Turkse Riviera Afbeelding Excursiereis Pamukkale en Turkse Riviera
Excursiereis Pamukkale en Turkse Riviera ****
Bestemming: Rondreizen Turkije - Rondreizen

Excursiereis Pamukkale en Turkse Riviera

****

Naast zon, zee en strand is op vakantie gaan ook genieten van flora en fauna, het bezoeken van historische en authentieke plaatsen en op ontdekking gaan naar andere culturen. Speciaal voor liefhebbers van zon, zee en cultuur hebben wij een uniek en zeer voordelig pakket samengesteld. U verblijft namelijk 6 nachten in een 4+ sterrenhotel aan de Turkse Riviera en u maakt excursies (met overnachtingen) naar de...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Naast zon, zee en strand is op vakantie gaan ook genieten van flora en fauna, het bezoeken van historische en authentieke plaatsen en op ontdekking gaan naar andere culturen. Speciaal voor liefhebbers van zon, zee en cultuur hebben wij een uniek en zeer voordelig pakket samengesteld. U verblijft namelijk 6 nachten in een 4+ sterrenhotel aan de Turkse Riviera en u maakt excursies (met overnachtingen) naar de schitterende beroemde witte kalksteenterrassen van Pamukkale en u brengt een bezoek aan de badplaats Antalya met zijn prachtige authentieke centrum!

Bestemming:

De Turkse Riviera is al jaren populair bij vele vakantiegangers. Niet verwonderlijk, want de zuidkust van Turkije biedt alles voor een onvergetelijke vakantie. Kleine strandjes in schitterende baaien of juist uitgestrekte lange zandstranden bieden u alle mogelijkheden om te zwemmen, te zonnen of watersporten te beoefenen. In de gezellige vissers- en badplaatsjes kunt u in de vele restaurantjes genieten van de overheerlijke Turkse keuken. Cultuurliefhebbers vinden aan deze kust vele resten van fascinerende beschavingen die zeker een bezoek waard zijn, zoals het theater van Aspendos, Olympia en de antieke stad Perge. Ook de sportliefhebber zal van deze kust genieten. In de badplaats Belek vindt u een dozijn uitstekende golfbanen die reeds in gebruik zijn. Bovendien wordt binnen afzienbare tijd een aantal nieuwe banen geopend. In de winter is het zelfs mogelijk om te skien in de bergen van het Taurusgebergte, in de plaats Saklikent, op korte afstand van Antalya.

Rondreis is inclusief:

Retourvlucht naar Antalya Transfers van luchthaven en naar luchthaven Vervoer tijdens de rondreis Comfortabele bus met airco Alle overnachtingen 6 nachten in 4+* Hotel Grand Park Lara 1 nacht verblijf in toeristenklasse hotel Elke ochtend een heerlijk ontbijt Professionele Nederlands sprekende gids

Rondreis is exclusief:

Het excursieprogramma zoals hieronder beschreven lunch(3x) tijdens de rondreis en entreegelden, en lunch op dag 5 : 59 p.p. ter plaatse te voldoen. drankjes en lunches fooien

Extra informatie:

Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. Deze reis is niet geschikt voor kinderen van 0 t/m 15 jaar Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 12 Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 8 dagen voor vertrek

Optioneel bij te boeken:

Diner (7x diner: in Grand Park Lara en gedurende de rondreis) 59,- p.p. All Inclusive (voor de dagen dat u in Grand Park Lara verblijft, dus lunches, diners en alle lokale drankjes volgens het concept van het hotel). Tevens zijn dan de 2 diners tijdens de rondreis inbegrepen 99,- p.p.

Dag-tot-dag programma

Dag 1: U vliegt van Nederland naar Antalya. Op de luchthaven wordt u welkom geheten door uw reisleiding. Vervolgens is er de transfer naar uw hotel.

Dag 2: Na het ontbijt vertrekken wij richting Pamukkale. De tocht brengt u over het prachtige Taurus gebergte naar de bekende kalksteen-terrassen van Pamukkale (kasteel van katoen). Het sterk kalkhoudende water loopt er via een groot aantal terrassen van een helling. Uit het warme water (35 graden) slaat calciumcarbonaat neer en zo worden dikke pakketten kalk langs de terrassen afgezet. Op deze manier krijgt de helling een bijzonder uitzicht: het lijkt op een kasteel van katoen of op een bevroren waterval. Pamukkale is momenteel een toeristische plaats en is samen met de oudheidkundige stad Hierapolis opgenomen in de UNESCO-werelderfgoed-lijst. Overnachting in of rondom de omgeving van Pamukkale.

Dag 3: Wij vertrekken na het ontbijt naar Denizli. Deze stad is een van de grootste textielsteden van Turkije. U zult hier kennis maken met traditionele ambachten en uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in de fabriek, waar tapijten worden geknoopt. Hierna rijden wij weer naar Antalya alwaar u zult overnachten.

Dag 4: Vandaag staat de bruisende stad Antalya op het programma. Antalya wordt ook wel de parel van de Turkse Riviera genoemd en is de hoofdstad van de provincie. Het oude stadsdeel, Kaleici, bestaat uit smalle steegjes en houten huizen die tegen de muren van de stad zijn aangebouwd. Wij beginnen de dag met een bezoek aan een prachtige waterval. In de loop van de dag brengen wij een bezoek aan een juwelierscentrum, waar u de vervaardiging van handgemaakte sieraden kunt bekijken. Na al het moois bij de juwelier te hebben mogen aanschouwen zullen wij het Archeologische museum (een van de beste op archeologisch gebied) bezichtigen. Wij eindigen onze dag met een bezoek aan een lederwaren centra. Natuurlijk heeft u vandaag ook vrije tijd om op eigen gelegenheid de oudestad te verkennen. U overnacht in hotel Grand Park Lara.

Dag 5: U begint de dag met een overheerlijk ontbijt vervolgens een bezoek aan de beroemde antieke stad Perge. Op het programma staat vandaag ook een bezichtiging van het beroemde Romeinse theater Aspendos. Dit theater is een van de best bewaarde Romeinse theaters in de wereld. Aansluitend rijden we naar een typische Turks dorpje. Hier kunt u zelf ondervinden hoe het leven van alledag zich afspeelt. U overnacht in hotel Grand Park Lara.

Dag 6 en 7: U heeft twee dagen de gelegenheid om te genieten van uw vrije dag en alle faciliteiten van uw hotel of u kunt mee met een door ons geselecteerde dag excursie (bijvoorbeeld: kabelbaan, jeepsafari, boottocht, hamam). U overnacht in hotel Grand Park Lara.

Dag 8: Vandaag is alweer de laatste dag van uw vakantie en kennismaking met Turkije. Wij brengen u per transferbus naar de luchthaven.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Excursiereis Pamukkale en Turkse Riviera 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311