Fly Drive Panoramisch Noorwegen Afbeelding Fly Drive Panoramisch Noorwegen
Fly Drive Panoramisch Noorwegen ***
Bestemming: Rondreizen Noorwegen - Fly Drive Noorwegen

Fly Drive Panoramisch Noorwegen

***

plane hotel car


8 Dagen



Dag 1: Oslo a Lillehammer (135 km)

Vlieg naar Oslo waar u uw huurauto ophaalt op de luchthaven Gardermoen U zult meteen doorrijden richting Lillehammer. Lillehammer organiseerde in 1994 de Olympische Winterspelen. U kunt een bezoek brengen aan het Maihaugen openluchtmuseum. Maihaugen is een openluchtmuseum in de Noorse plaats Lillehammer, geopend in 1904. In Maihaugen is te zien hoe de mensen in de vallei Gudbrandsdalen leefden vanaf de middeleeuwen tot nu. Het olympisch museum en de olympische area (Lysgårdsbakken) zijn ook aanraders om te bezoeken tijdens uw verblijf in Lillehammer.

U verblijft vannacht in Lillehammer.

 

Dag 2: Lillehammer a Røros (270 km)

Nadat u heeft onbijt in uw hotel gaat de reis weer verder, u rijdt door de Gudbrandsdalen vallei naar Ringebu voordat u richting het mooie Rondane nationaal park rijdt. Rijdt voorzichtig want het kan maar zo zijn dat er een eland voor uw neus staat. Nadat u de langste rivier van Noorwegen, Glomma gepaseerd bent komt u aan in het schattige stadje Røros. Røros staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO en is een mijnstad. Røros heeft de oudste houten gebouwen in Europa. Røros heeft erg leuk winkeltjes en kleine cafeetjes, u zult u hier zich niet zo snel vervelen.

U verblijft vannacht in Røros.

 

Dag 3: Røros a Trondheim (160 km)

Vertrek vanuit Røros richting noordwestelijke richting naar Trondheim. Trondheim is de derde grootste stad in Noorwegen. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Nidaros-domkerk is een imposant bouwwerk. De kathedraal is de belangrijkste kerk van Noorwegen en is gebouwd op het graf van St. Olav. Het gezellige stadscentrum in combinatie met de verrassende winkels maakt Trondheim een populaire stad om te winkelen.

U verblijft vannacht in Trondheim.

 

Dag 4: Trondheim

Vandaag heeft u genoeg tijd om Trondheim te ontdekken. Loop de berg op naar het Kristiansten vesting waar je erg goed uitzicht hebt over de stad. Of ga naar het Trøndelag openluchtmuseum, de koninklijke residentie in Trondheim of loop langs oostzijde van de Nidelvarivier,Bakklandet, dit is een erg leuke buurt met allemaal oude gekleurde huisjes met allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes.

U verblijft vannacht in Trondheim.

 

Dag 5: Trondheim a de Atlantische weg a Molde (370 km)

Vandaag vervolgt u uw reis naar het zuidwesten in de richting van Nordmøre. Een korte bootreis van Halsa naar Kanestraum brengt u naar Kristiansund. Vanuit Kristiansund neemt u nog een boot naar Bremsnes waar de waanzig mooie Atlantische weg begint. De Atlantische weg is 8,3 km lang en gaat over diverse eilanden en de scherenkust. Er zijn acht bruggen. Daarna rijdt u richting Molde en zult nog stoppen in Hustad en Bud. Molde wordt ook wel de rozenstad genoemd. Daarnaast is Molde ook bekend van de panoramische uitzichten over de met sneeuw beklede bergtoppen aan de zuidelijke kant van de fjord.

U verblijft vannacht in Molde.

 

Dag 6: Molde a Geiranger Fjord a Beitostølen (305 km)

U begint de dag met een mooie bootreis van Molde naar Vestnes. In Vestnes zal u doorrijden naar Åndalsnes waar u de bekende aTrollenroutea zal rijden. De trollenroute heeft elf haarspeldbochten. Boven op de top is een uitkijkplatform, Trollstigheim, waarvandaan er een mooi uitzicht is op de weg en de watervallen zoals Stigfossen. Vervolgens neemt een andere boot u van Linge naar Eidsdal waarna u een fanatisch uitzicht heeft over de Geirangerfjord vanaf de aeagle road.a Er wordt gezegd dat Geirangerfjord de mooiste fjord ter wereld is. Het laatste stuk van de route vandaag zal naar Beitostølen zijn. Dit is een prachtig berg dorpje met waanzinnige uitzichten.

 

Dag 7: Beitostølen a Oslo (210 km)

Vertrek vanuit Beitostølen in zuidelijke richting via Fagernes en Hønefoss naar Oslo. Spendeer de middag in Oslo en geniet het moois dat deze stad te bieden heeft.

 

Dag 8: Vertrek vanuit Oslo

Uw rondreis eindigt vandaag. Rijd terug naar Gardermoen luchthaven en breng uw huurauto terug.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven. 

Fly Drive Panoramisch Noorwegen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311