17daagse rondreis Budget Nepal Afbeelding 17daagse rondreis Budget Nepal
17daagse rondreis Budget Nepal ***
Bestemming: Bagmati - Rondreis

17daagse rondreis Budget Nepal

***

Deze rondreis is voor iedereen die op zoek is naar avontuur en minder waarde hecht aan luxe! Een bezoek aan de fascinerende hoofdstad Kathmandu, slapen op een boerderij in Nuwakot, raften op de Trisuli rivier, op zoek naar neushoorns in Chitwan en een trektocht in het Annapurna gebergte behoren tot de ingredienten van deze actieve rondreis met een veelzijdig karakter. Er wordt gereisd met een internationaal...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 - 2 - Amsterdam - Kathmandu

Op de eerste dag vertrekt u aan het einde van de dag naar Kathmandu. Aankomst is de volgende dag. Na aankomst op de luchthaven van Kathmandu volgt de transfer naar het eerste hotel waar u twee nachten verblijft. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 3 - Kathmandu - Bhatapur - Kathmandu

  • Reisafstand 32.0 km

Vandaag staat een bezoek aan Bhaktapur op het programma. U krijgt een rondleiding door deze gezellig authentiek 16e eeuwse koningsstad, met een vijf lagen Pagoda, het Pottery Square en prachtige paleizen en tempels. Neem vanmiddag de tijd en rust, want morgen staat een actieve raftocht op het programma.

Dag 4 - Rafttocht

  • Reisafstand 76.0 km
  • Reisduur 3.0 uur

De bus brengt u naar het beginpunt van de rafttocht. U maakt kennis met de begeleiding, die de rafts al ter water hebben gelaten en verder alles al in gereedheid hebben gebracht. Na een veiligheidsinstructie en demonstratie van het materiaal gaat de raftttocht van start. In ongeveer vijf uur raft u door het mooie landschap en via nog niet al te moeilijke stroomversnellingen. Moe maar voldaan stoppen we bij het permanente tentenkamp Trisuli Center, met basisfaciliteiten als tenten, bedden, warme douches en toiletten, voor de overnachting. Aan de overkant van de river, te bereiken via een hangbrug, ligt een klein dorpje waar u echt even een kijkje moet nemen. (verzorging: inclusief lunch en diner)

Dag 5 - Rafttocht - Chitwan

  • Reisafstand 96.0 km
  • Reisduur 3.0 uur

Na een stevig ontbijt stapt u opnieuw de raft in. De eerste kilometers zijn de stroomversnellingen nog niet al te moeilijk. Daarna begint het echte werk, spannende stroomversnellingen brengen u naar het eindpunt van de tocht. s Middags vertrekt u richting Chitwan National Park waar u de komende twee nachten verblijft. (verzorging: inclusief ontbijt en lunch)

Dag 6 - Chitwan National Park

Vanochtend gaat u op safari en probeert u dichtbij de neushoorns en tijgers te komen. De middag is ter vrije besteding. s Avonds is er een diavoorstelling of een cultureel programma.

Dag 7 - Chitwan - Pokhara

  • Reisafstand 152.0 km
  • Reisduur 5.0 uur

Vandaag reist u per toeristenbus naar Pokhara. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt een bootje huren en een stukje varen over het Phewa meer met prachtig uitzicht over de besneeuwde bergtoppen. Een boek lezen in de tuin van het hotel of een terrasje pakken in het gezellige centrum, behoren tevens tot de mogelijkheden.

Dag 8 - 11 - Trekking Gorepani/Poonhill - Pokhara

Vandaag start u met de 4 daagse Ghorapani & Ghandruk Lodge trekking. Deze trek is een unieke ervaring waarbij u iedere minuut kunt genieten. U wandelt door bergen, langs rijstevelden, door dorpjes en maakt kennis met de lokale bevolking. Uw sherpa heeft deze trekking al 1000 keer gelopen en kent het gebied als zijn broekzak. U laat de bagage die u niet nodig heeft voor de trekking achter in het hotel. U hoeft dus alleen kleding, goede wandelschoenen en uw persoonlijke spullen mee te nemen. Wij adviseren u deze in tassen te doenen niet in harde koffers, omdat dit makkelijker dragen is voor de dragers. De komende drie overnachten verblijft u in eenvoudige lodges, waar u slaapt in een kamer met gedeelde sanitaire faciliteiten. De laatse nacht verblijft u weer in een hotel in Pokhara waar u rustig kunt bij komen van alle indrukken van de trekking. (verzorging: inclusief diner)

Dag 12 - Pokhara

Vandaag heeft u de hele dag ter vrije besteding. Fietsen, souvenirs kopen of heerlijk relaxen met een drankje op een van de terrassen aan het meer, behoren tevens tot de vele mogelijkheden die Pokhara te bieden heeft. Overnachting in Pokhara.

Dag 13 - Pokhara - Bandipur

  • Reisafstand 76.0 km
  • Reisduur 2.5 uur

U reist vandaag per bus van Pokhara naar Bandipur, waar u rond de middag zult arriveren. Bandipur is een authentiek Newari dorp en een oase van rust omdat er nauwelijks gemotoriseerd verkeer is. U verblijft in the Old Inn, een eenvoudig maar authentiek guesthouse met gezamelijke sanitaire faciliteiten.

Dag 14 - Bandipur - Kathmandu

  • Reisafstand 133.0 km
  • Reisduur 5.0 uur

U neemt afscheid van Bandipur en rijdt per bus terug naar Kathmandu, waar u de laatste twee nachten zult verblijven. In Kathmandu maken we een korte stadswandeling door de wijk Thamel en bezoeken het Durbar Square met zijn diverse tempels en paleizen.

Dag 15 - Kathmandu

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om op eigen gelegenheid Kathmandu te ontdekken. Hoogtepunten die u zeker niet over mag slaan zijn de stupas van Swayambhunath en Bodnath en de tempel Pashupatinath. Deze tempel is gelegen aan de heilige Bagmati rivier, waar veel mensen gecremeerd worden omdat ze geloven dat ze zo de cycles van wedergeboorte kunnen doorbreken.

Dag 16 - Kathmandu - Amsterdam

Nog een laatste mogelijkheid om in Kathmandu de laaste souvenirs te kopen voordat u weer naar Nederland vertrekt.

Dag 17 - Amsterdam

Aankomst op Schiphol



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

17daagse rondreis Budget Nepal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311