South India Unplugged Afbeelding South India Unplugged
South India Unplugged ***
Bestemming: Rondreizen India - Rondreizen

South India Unplugged

***

Deze reis neemt je mee langs de parels van Zuid-India. Chennai, beter bekend als Madras is een voormalig koloniaal centrum. Het relaxte verblijf in Goa en Varkala geeft je de gelegenheid van de Indiase stranden te genieten en het verblijf bij een lokale familie in Kerala is ongetwijfeld een van de hoogtepunten deze reis. Gemixt met kleurrijke mensen, aangename sferen en die typische Indiase buzz maakt dit je...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Chennai

Afhankelijk hoe laat je vandaag in Chennai aankomt, heb je de gelegenheid om de stad op eigen houtje te verkennen. Chennai is een heerlijke mix van tropisch en modern. Fort St. George, het gebouw van het Hooggerechtshof en de Kapaleeshwar zijn de moeite van een bezoekje zeker waard.

Dag 02 Mamallapuram

De relaxte stranden van Mamallapuram zijn het doel van vandaag. Een korte rit van circa 2 uur per lokale bus langs de oostkust brengt je hier. Vanuit dit kleine vissersdorp kun je eenvoudig naar de 7e eeuwse kusttempels en Arjuna's Penance.

Dag 03-04 Madurai

De eerste keer deze reis dat je met een Indiase trein reist, is naar Madurai. Hier zul je ogen tekort komen. Marktjes, pelgrims, bazaars, bedelaars en riksja rijders geven de stad kleur. De Sri Meenakshi tempel ligt in het hart van de stad. De tempel, hoewel oud, is nog steeds in gebruik en een labyrint van minimaal verlichte gangen leidt naar steeds nieuwe koven waar bijzondere en mysterieuze rituelen worden uitgevoerd. Op dag 4 vertrekken we 's avonds per nachttrein naar Varkala.

Dag 05-06 Varkala

Vroeg in de ochtend kom je bij de Malabar kust aan. Heerlijke yoga en massage centra zijn een trekpleister van de stad. Ook de prachtige karststenen kliffen trekken veel reizigers. Zittend boven op de top van een klif kun je van bovenaf de glinsterende Arabische Zee beneden je bewonderen.

Dag 07 Kerala Backwaters Homestay

Per trein, riksja en boot ga je naar een eiland midden in het waterrijke gebied rondom Allepey. Je verblijft in een dorpje bij een lokale familie. 's Middags kun je, onder leiding van een lokale gids, op verkenning gaan in dit prachtige gebied; een goede gelegenheid om kennis te maken met het lokale leven en de bewoners.

Dag 08-09 Kochi

Vanmorgen gaan we terug naar Allepey, waarna per bus naar Kochi wordt gereisd. De stad is een aangename mix van Chinese, Portugese, Nederlandse en Engelse invloeden. Verspreid over verschillende eilanden is het lokale ferry netwerk de ideale manier om de stad te ontdekken. Specerijen bazaars, antiek winkeltjes en het gerestaureerde Nederlandse paleis zijn goede plekken om te bezoeken. Verse vis is een van de specialiteiten van de vele restaurants in de haven. Op dag 9 reizen we per nachttrein naar Bangalore.

Dag 10-11 Mysore

Na aankomst van Bangalore heb je de even de kans om iets van deze moderne stad te zien. Per bus reizen we verder naar Mysore. Een optioneel bezoek aan het Maharadja paleis is het hoogtepunt van je verblijf hier. Het interieur is een aaneenschakeling van kleurig mozaiek en spiegels. Na het bezoek aan Mysore gaan we per bus terug naar Bangalore. Per nachttrein reizen we via Karnataka naar Hampi.

Dag 12-13 Hampi

Deze tempelstad aan de oevers van de Tungabhadra rivier is een perfecte plek om te relaxen. Per kano bereiken we ons guesthouse. Zwemmen in de rivier, chillen bij de cafeetjes, een bezoek aan de Vittala tempel en een lekkere bazaar om te shoppen.

Dag 14-16 Goa

Een lange treinrit brengt ons aan het einde van de dag in Goa. Goa is de ultieme spot om aan het strand de indrukken van de afgelopen dagen op je in te laten werken.

Inclusief

Engelssprekende gids / reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 1 ontbijt, 1 lunch, 1 diner Excursies, 'sightseeing'en entreegelden volgens het uitgebreide, Engelstalige reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

South India Unplugged 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311