8 daagse rondreis The best of Gambia met een vleugje Senegal Afbeelding 8 daagse rondreis The best of Gambia met een vleugje Senegal
8 daagse rondreis The best of Gambia met een vleugje Senegal **
Bestemming: Gambia - Rondreizen

8 daagse rondreis The best of Gambia met een vleugje Senegal

**

Tijdens deze 8-daagse rondreis maakt u per minibus een bijzondere tocht door het fascinerende Gambia! U overnacht in traditionele hutjes in Afrikaanse stijl waar u als het ware 'back to nature' gaat. U zult versteld staan van de prachtige natuur en de interessante cultuur die u zult aantreffen. U bezoekt lokale markten waar de bevolking hun dagelijkse inkopen doet. Ook staan er verschillende natuurparken op het...

Rondreis o.b.v. Volpension



Gambia heeft meer te bieden dan u denkt. Zon, zee en strand is maar een klein onderdeel van het land. Wilt u Gambia graag op een andere manier ontdekkenSudtours heeft speciaal voor u de rondreis 'The best of Gambia' ontwikkeld. Een unieke tour die alle facetten van het land laat zien inclusief de invloeden van het buurland Senegal.

Tijdens deze 8-daagse rondreis maakt u per minibus een bijzondere tocht door het fascinerende Gambia! U overnacht in traditionele hutjes in Afrikaanse stijl waar u als het ware 'back to nature' gaat. U zult versteld staan van de prachtige natuur en de interessante cultuur die u zult aantreffen. U bezoekt lokale markten waar de bevolking hun dagelijkse inkopen doet. Ook staan er verschillende natuurparken op het programma, tijdens de safari's die u maakt is de kans groot dat u wilde dieren tegenkomt.

Het is duidelijk dat u tijdens deze rondreis de meest indrukwekkende facetten van Gambia zult zien. Wij garanderen u een zeldzame ervaring!

Dag tot dag programma:

Dag 1: Woensdag

Vlucht Amsterdam-Banjul. Transfer en overnachting in een 2-sterrenhotel in Kotu of Kololi.

Dag 2: Donderdag

Ontbijt in het hotel. De tour begint in de dichtstbevolkte stad Serrekunda. Van daaruit bezoekt u de heilige krokodillenpoel Kachikally. In Banjul bezoekt u het Nationale Museum en de lokale dagelijkse markt. De middag is vrij te besteden. Overnachting in hetzelfde hotel als dag 1.

Dag 3: Vrijdag

Ontbijt in het hotel. Bezoek naar de slangenboerderij in Katong. Na de lunch gaat u verder naar het traditionele vissersdorpje Tanji. Diner en overnachting in Sanyang Nature Camp.

Dag 4: Zaterdag

Ontbijt in Sanyang Nature Camp. Per minibus bezoekt u verschillende markten waaronder een met veel houtsnijwerk. De reis gaat verder richting de regio Foni, eerst bezoekt u het plaatsje Bwiam en het plaatselijke ziekenhuis, vervolgens bezoekt u Kanilai Village waar de president Yahya Jammeh woont. Tijdens de lunch heeft u tijd om te ontspannen in Sindola Safari Lodge. 's Middags gaat u op safari in Kanilai Park waar u onder anderen krokodillen en luipaarden kunt spotten. Vervolgens bezoekt u een aantal typisch Afrikaanse dorpjes die niet langs de hoofdweg zijn gelegen. s Avonds het diner, avond entertainment en overnachting in Sindola Safari Lodge.

Dag 5: Zondag

Ontbijt in Sindola Safari Lodge. Bezoek aan het grootste Nationaal Park van Gambia, de Kiang West National Park. Na de lunch vertrekt u per piroque boot voor een tochtje door de mangroves. Diner en overnachting in Tendaba Camp.

Dag 6: Maandag

Ontbijt in Tendaba kamp. Vervolgens maakt u een ontdekkingstocht per ezel over de lokale markt in Soma. De reis gaat door richting Sapu waar de grootste rijstvelden van Gambia te zien zijn. Vervolgens staat er een 3 a 4 uur durende boottocht naar Georgetown op het programma. Lunch aan boord. Diner en overnachting in Janjangbureh Camp in Georgetown.

Dag 7: Dinsdag

Ontbijt in Janjangbureh Camp. Vandaag staat een tour door Georgetown gepland. Verder brengt u een bezoek aan de Secret Stone Circles in Wassu. Via Farafenni gaat u richting de Senegaleense grens, na de formaliteiten rijdt u door naar Kaolack en Toubacouta waar u onderweg de zoutmeren kunt zien. Indien er voldoende tijd is maakt u een boottocht naar Sipo Island. Diner en overnachting in een hotel in Senegal, Toubacouta.

Dag 8: Woensdag

Vroeg ontbijt in het hotel, u dient een lunchpakket mee te nemen. Vandaag maakt u een safari door het Fathala Game Park. Hier kunt u o.a. giraffen, neushoorns en buffels spotten. Vervolgens gaat u terug naar de Gambiaanse grens. Met de ferry van Barra naar Banjul, het is mogelijk dat u hier dolfijnen ziet. Transfer naar de luchthaven om vervolgens terug te vliegen van Banjul-Amsterdam.

Inbegrepen:

  • Vlucht Amsterdam-Banjul v.v. uitgevoerd door Transavia.com (onder voorbehoud van wijzigingen).
  • 7 overnachtingen op basis van volpension.
  • Alle transfers.
  • Engelssprekende gids.

Exclusief:

  • Drankjes (ook tijdens het eten).
  • Persoonlijke uitgaven en fooien.

Kamertypes:

2-persoonskamer:

Geschikt voor 2 pers.

Bijzonderheden:

Wilt u na deze rondreis nog even genieten van het mooie Gambia en alle indrukken laten bezinkenVerleng dan uw vakantie met een extra week in een van onze heerlijke hotels.

LET OP:

Voor deze rondreis geldt een minimale deelname van 6 personen. Indien het minimum aantal deelnemers kleiner is, zullen wij u uiterlijk 3 weken voor vertrek informeren.

Het programma is onder voorbehoud. Ter plaatse bestaat de mogelijkheid dat er wijzigingen plaatsvinden.

Tips:

  • Muggenspray
  • Zaklamp
  • Lange broek en een vestje
  • Goed schoeisel (sandalen zijn ook goed)
  • Flexibele instellen en een goed humeur

Boekingscode: SUD



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse rondreis The best of Gambia met een vleugje Senegal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311