USA and Canada Express Afbeelding USA and Canada Express
USA and Canada Express ***
Bestemming: Rondreizen Canada - Rondreizen

USA and Canada Express

***

Deze avontuurlijke reis geeft je de kans om het beste van het oosten van de USA te ontdekken: de bruisende steden als New York, Philadelphia, Washington D.C. en de rust van de schitterende Canadese nationale parken. Een werkelijk hoogtepunt is de gigantische Niagara Falls, waar je aan boord kunt gaan van de beroemde iMaid of the Mist'. Bereid je voor op een onvergetelijke tocht door deze prachtige delen van de USA...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 New York
Vandaag is er tot de welkomstinformatie om 18 uur geen programma en kun je de stad, die altijd bruist, op eigen houtje verkennen. Times Square, Madison Garden, Empire State Building en Central Park zijn slechts enkele voorbeelden, van wat de stad te bieden heeft. Ook kun je er prima winkelen.

Dag 02-03 Washington D.C.
s Ochtends rijden we zuidwaarts, richting Washington. Onderweg maken we een stop in Philadelphia, waar Thomas Jefferson In 1776 de Onafhankelijkheidsverklaring uitsprak en waar de vrijheidsklok hangt. In Washington D.C., de hoofdstad van de VS, zijn tal van bezienswaardigheden, o.a. het Witte Huis, het Capitool, Washington Monument en Lincoln Memorial 's Avonds kun je terecht in Georgetown, het centrum van het nachtleven.

Dag 04 Niagara Falls
Via de staten Pennsylvania en New York reis je door naar Canada. We bezoeken de Niagara Falls, op de grens van de VS en Canada. Hier kun je een boottocht maken langs de Niagara watervallen aan boord van de Maid of the Mist'.

Dag 05 Toronto
We passeren de grens en rijden nog 150 kilometer naar Toronto. Deze hippe en schone stad ligt aan Lake Ontario. Bekijk de stad vanaf de CN Tower of maak een fietstocht over Toronto Island.

Dag 06 Algonquin Provincial Park
Vandaag bereik je het Algonquin Provincial Park, een uitgestrekt gebied van 7,725 km met schitterende meren, bossen, moerassen, rivieren, kliffen en stranden. Wandelen of kanovaren zijn de mogelijkheden bij uitstek om dit gebied te verkennen.

Dag 07-08 Ottawa - Montreal
Na een rit door de wildernis, kom je aan in Ottawa, de hoofdstad van Canada. Hier kun je vele andere attracties bezoeken die deze stad te bieden heeft. Een echte aanrader is het museum van Beschaving, met diverse stadsbeelden van heel Canada. Vervolgens reizen we naar Montreal. De stad, aan de St. Lawrence - en Ottawa River, ademt een Franse sfeer uit en beschikt over schitterende, historische architectuur. In Montreal kun je prima wandelen en zo krijg je een prima indruk van de vele culturen, die de stad rijk is.

Dag 09 Quebec
Vandaag arriveer je in het hart van Frans Canada, Quebec. Dit is een van Canada's oudste steden en heeft als enige stad in Noord-Amerika een ommuurd historisch centrum (Vieux Quebec). In Quebec wordt Frans gesproken.

Dag 10-11 Acadia National Park
Terug in de VS bezoeken we het Acadia National Park, het op een na meest bezochte park in Amerika. De natuurlijke schoonheid heeft dit park te danken aan het dierenleven en een spectaculaire kustlijn. Je kunt gaan hiken, kanoen of relaxen aan de kust van de Atlantische Oceaan.

Dag 12 Boston
We verlaten het Acadia National Park en gaan naar historische Boston (gesticht door de Puriteinen in 1680). Je kunt door de koloniale straten slenteren of het bekende Boston Tea Party Ship en -Museum bezoeken. Boston is ook bekend als sportstad. Koop een kaartje voor een basketbal- of honkbalwedstrijd!

Dag 13 Cape God
Het is een uurtje rijden naar Plymouth. Dit is de plaats, waar de pelgrims in 1620, per Mayflower aan land kwamen. Hierna reizen we door naar Cape God en Provincetown. Geniet van de prachtige stranden en van de kunstgalerieen in deze plaats. In Provincetown kun je ook een boottocht maken en walvissen spotten.

Dag 14 Clinton
Op de weg naar Clinton kom je langs Mystic, een oud Engels vissersdorpje die de hoog ontwikkelde Mystic Zeehaven huisvest. In de buurt van Clinton hebben we de laatste overnachting.

Dag 15 New York
Het is nog ongeveer vier uur rijden naar de Big Apple. In Manhattan heb je de laatste mogelijkheid voor sightseeing en shoppen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

USA and Canada Express 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311