Best of Cambodja Afbeelding Best of Cambodja
Best of Cambodja ***
Bestemming: Rondreizen Cambodja - Rondreizen Cambodja

Best of Cambodja

***

Deze tour neemt je mee door het binnenste van deel van Cambodja. Het kleine land wordt vaak gecombineerd met een reis naar Thailand, Laos of Vietnam, maar verdient het niet om slechts als onderdeel van een reisprogramma gezien te worden. Het land heeft enorm veel te bieden als je ervoor open staat. Denk daarbij aan Ankor wat, de Killing Fields en Sihanoukville, die je op verschillende manieren doen zwijgen. Ontdek...

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 01-02 Phnom Penh

Sua sdei! Welkom in Cambodja. De reis begint in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. We beginnen direct bij Killing Fields en het martelmuseum te bezoeken die je herinneren aan de donkerste dagen uit het verleden van Cambodja. Vervolgens heb je genoeg vrije tijd om ook de schoonheden van deze stad en haar vrolijke bevolking te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de zilveren pagode, het keizerlijk paleis en het nationale museum.

Dag 03-04 Battambang

Met een lokale bus reizen we door naar de 2de grootste stad van Cambodia, Battambang. Deze koloniale stad bevindt zich aan de rivieroevers en heeft een ontspannen atmosfeer. Struin langs de oevers van de rivier of ontdek het dichtbij gelegen plattelandsleven.

Dag 05-07 Siem Reap/Angkor Wat

Als het waterniveau het toelaat reizen we per boot naar Siem Reap. De volgende dag bezoeken we het immens grote Ankor complex. Absoluut een hoogtepunt van de reis. Van zonsopgang tot zonsondergang bezoeken we de mooiste van de eeuwenouden tempels die het complex rijk is. In Siem Reap heb je verder nog de mogelijkheid om een landmijnen museum te bezoeken. Helaas liggen er in Cambodja nog veel landmijnen verscholen. Wees gerust, de paden die wij betreden zijn veilig en je kunt met een gerust hart en 2 benen terug keren naar Nederland.

Dag 08 Sambor Prei Kuk/Homestay

Met de lokale bus vertrekken we naar Sambor Prei Kuk voor onze Homestay. Na aankomst maken we kennis met de lokale familie waar we de nacht door zullen brengen. De perfecte manier om kennis te maken met het lokale leven. We gaan op pad naar de nabij gelegen ruines van Sambor Prei Kuk en s avonds kunnen we genieten van een heerlijk traditioneel Khmer diner.

Dag 09-10 Kampot

Kampot staat tegenwoordig bekent om zijn Durian plantages. Een vrucht met scherpe punten die men ofwel heerlijk of verschrikkelijk vindt. Probeer hem als je durft!s Middags gaat u op verkenning in de omgeving, zie rijstvelden, peperplantages, kleine dorpjes en de beroemde Phnom Chhnork grotten.

Dag 11-13 Sihanoukville

Na het trotseren van het agrarische leven, het zien van de Killing Fields en misschien wel het eten van de Durian is een verblijf aan het strand meer dan verdiend. De bevolking is hier zeer hartelijk en het strand is uitgestrekt en ongeschonden. Geniet van het heerlijke zeevoedsel en neem de tijd om de mooie omgeving te verkennen. Je kan bijvoorbeeld de boot nemen naar een klein eilandje of de marktjes en pagodes in de stad ontdekken.

Dag 14-15 Phnom Penh

Na een welverdiende rust keren we terug naar de hoofdstad vanwaar we onze reis begonnen. Wie weet kijk je nu wel heel anders tegen deze stad aan. Je kunt hier nog de bezienswaardigheden bezoeken waar je in het begin van de reis nog geen tijd voor hebt. Maak je klaar om afscheid te nemen van dit fascinerende land met haar geuren & kleuren en een bevolking die altijd lacht.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 3 ontbijten en 3 lunches Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best of Cambodja 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311