Angkor Trails Afbeelding Angkor Trails
Angkor Trails ***
Bestemming: Rondreizen Cambodja - Rondreizen Cambodja

Angkor Trails

***

Eeuwenoude cultuurschatten staan centraal tijdens je reis op weg naar Angkor. Van het levendige Bangkok en de grandeur van Angkor reis je door naar de landelijke schoonheid van Chau Doc en wondere wereld van de Mekong Delta, een leven op en van het water. Eindig je reis in het voormalige Saigon, waar je nog altijd veel Franse invloeden kunt terug vinden.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Bangkok

Je hebt alle tijd om deze bruisende stad op eigen gelegenheid te verkennen. Vele marktkraampjes, mystieke Boeddhistische tempels en vriendelijke bewoners kenmerken de straten van de hoofdstad van Thailand. Breng eens een bezoek aan het Grand Palace, Chinatown of ga per longtailboot op verkenning door de vele klongs. 's Avonds om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 02-04 Siem Reap/Angkor Wat

Een lange rit brengt ons in Siem Reap, de gateway naar het archeologische wonder Angkor. Intrigerende steengravures en prachtige beelden, maar ook het uitzicht over het complex is adembenemend. Tijdens ons verblijf hebben we genoeg tijd om de Bayon tempel te bezoeken, te klauteren over kronkelige boomwortels in Ta Prohm of de fijne snijwerken van Banteay Srei te bezichtigen.

Dag 05-06 Phnom Penh

We reizen door naar de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. Hier maak je kennis met het tragische verleden van Cambodja wanneer we een bezoek brengen aan het Tuol Sleng Genocide Museum en de 'Killing Fields van Choueng Ek. Maar je hebt ook genoeg vrije tijd om ook de schoonheden van deze fascinerende stad te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Koninklijk Paleis, de Zilverpagode of het nationale museum.

Dag 07 Chau Doc

Per speedboot reizen we verder over de Mekong en steken de grens over naar Vietnam. Zie het leven op en langs het water, alvorens we aankomen in Chau Doc.

Dag 08-09 Ho Chi Minh Stad

Onze eindbestemming de laatste dagen is Ho Chi Minh Stad, het vroegere Saigon. Ontdek statige koloniale gebouwen, levendige markten en mystieke tempels. Optioneel kun je een bezoek brengen aan de Cu Chi tunnels, een enorm ondergronds gangenstelsel met een totale lengte van meer dan 200 kilometer.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 5 ontbijten en 1 lunch Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Overige maaltijden Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Angkor Trails 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311