Culturele Rondreis Brazilie Afbeelding Culturele Rondreis Brazilie
Culturele Rondreis Brazilie ****
Bestemming: Individuele Rondreizen - Individuele rondreizen

Culturele Rondreis Brazilie

****

plane hotel


14 Dagen

Deze individuele rondreis brengt u naar de grootste Braziliaanse steden. Tijdens de unieke Panoramic City Tour ontdekt u de traditionele plaatsen van Sao Paulo. Ook reist u door het Tijuca woud van Rio, die uiteindelijk eindigt op de top van de Corcovado waar u samen met het machtig beeld van Christus over de stad uitkijkt. De laatste stad is Salvador, hier is veel te doen, zoals een boottocht door de mangroven, een dagje naar het adembenemende strand van Itaparica Island of naar Praia do Forte waar u mogelijk zeeschildpadden kunt zien. Een ware culturele belevenis met een prachtige afsluiting bij het strand van Ilha Grande.



Dag 1: Amsterdam - Sao Paulo

Vandaag vliegt u naar Sao Paulo, de grootste stad van Brazilie met meer dan 11 miljoen inwoners. Dankzij een van de beste metronetwerken ter wereld is het makkelijk om je in deze stad te verplaatsen. Deze dag is geheel ter vrije besteding. 

Dag 2 en dag 3: Sao Paulo

Op deze dag is een Panoramic City Tour inbegrepen (04hs) Tijdens deze stadstour zult u traditionele plaatsen van Sao Paulo bezoeken. We beginnen met het oudste tramstation van de stad, de Estacao Da Luz (Station Luz) een van de meest bezochte plaatsen van Sao Paulo.

Hierna gaan verder in de richting van Terraco Italia (Italie Terras) een van de meest charmante gebouwen van deze oude binnenstad. Na Teatro Municipal (Stadsschouwburg) lopen we naar delen van de oude binnenstad. Hoogtepunten: (Cha Viaduct), Patio do Colegio en Catedral da Se (Se Kathedraal) met zijn prachtige glas in lood.

Daarna gaan we door naar het financiele centrum van Sao Paulo, Paulista Avenue, de belangrijkste wijk vol moderne gebouwen met onder andere het Art Museum van Sao Paulo. We eindigen deze city tour in het bosrijke Ibirapuera Park met zijn musea, ontworpen door Oscar Niemeyer. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Dag 4: Sao Paulo - Rio de Janeiro (ca. 350km)



Na uw ontbijt vertrekt u voor uw vlucht naar Rio de Janeiro. U wordt op de luchthaven in Rio ontvangen door onze gids die u naar uw hotel in de omgeving van de Copacabana brengt. Daar komt u meteen ogen en oren tekort en daarom krijgt u de rest van de dag vrij om te genieten van die typische Braziliaanse strandcultuur.

Dag 5: Rio de Janeiro

Vandaag wordt u na het ontbijt opgehaald voor een tocht door het Tijuca woud van Rio, die uiteindelijk eindigt op de top van de Corcovado waar u samen met Christus over de stad uitkijkt. U keert in de middag terug via het woud langs de vele stadsstranden naar uw hotel en heeft u de rest van de avond vrij.

Dag 6: Rio de Janeiro

Deze dag is geheel ter vrije besteding. (ontbijt inbegrepen)

Dag 7: Rio de Janeiro - Salvador 



Vandaag verlaat u Rio de Janeiro en vertrekt u per vliegtuig naar Salvador. Salvador is een stad gelegen in de deelstaat Bahia in het noordoosten van Brazilie en is tevens de hoofdstad van Bahia.

In Salvador is veel te doen, zoals een boottocht door de mangroven, een dagje naar het adembenemende strand van Itaparica Island of naar Praia do Forte waar u mogelijk zeeschildpadden kunt zien.

Dag 8: Salvador

De stadstour begint bij de Farol da Barra (Barra Lighthouse), We passeren de Corredor da Vitoria (Victory Corridor), Campo Grande en komen uit bij Pelourinho, bekend van de UNESCO Wereld cultureel erfgoedlijst. De Pelourinho heeft 350 gebouwen van de 17e en 19e eeuw en staat bekend om zijn smalle straatjes vol magie en kleur.

Van de vele beroemde kerken van Salvador bezoeken we de kerk van San Francisco. Het is ook mogelijk om de musea, winkels en het culturele centrum gevestigd in oude gebouwen in Pelourinho te bezoeken. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Dag 9: Salvador

Deze dag is geheel ter vrije besteding. 

Dag 10: Salvador - Rio de Janeiro 



Vandaag vliegt u vanuit Salvador naar Rio de Janeiro. Na aankomst gaat u naar uw hotel. Vanuit uw hotel per transfer naar de havenplaats Angra dos Reis, voor een boottrip naar het eilandje Ilha Grande. Het is omringd door stranden, bedekt door Atlantische bossen en doorkruist door kronkelende paden. Aan de zuidoostelijke kust staat het lange, met palmbomen omzoomde stuk strand Lopes Mendes bekend om zijn sterke branding. U overnacht op dit prachtige relaxte eiland.

Dag 11 - 12: Ilha Grande

Een van de meest charmante kenmerken van Ilha Grande is dat het een autovrije zone is. Alle geplaveide straten en stofbanen zijn volledig voetgangersgebied. Dus als u 's avonds laat uit bent, of u nu in een bar of een sterrenkijker op het strand zit, weet dan zeker dat u de weg terug te voet kent, want er zal in Uber of taxi zijn om u te komen halen.! Rondom de vele stranden van het eiland liggen helderblauw water, u kunt hier prima snorkelen! Wees u bewust van dat u op dit bijzonder eiland uw Brazilie vakantie fantastisch kunt aflsuiten.

Dag 13: Ilha Grande - Rio de Janeiro - Amsterdam

Vlak voor de middage gaat u wederom per ferry naar Angra dos Reis. Vanaf hier transfer met internationaal gezelschap naar de airport van Rio de Janeiro al op u staat te wachten. Savonds vindt uw terugvlucht naar Amsterdam Nederland plaats.

Dag 14: Aankomst Schiphol Amsterdam

Aankomst in Amsterdam en daarmee het einde van een onvergetelijke rondreis.

Dag tot dag

>Dag 1: Amsterdam - Sao Paulo
Dag 2 en dag 3: Sao Paulo
Dag 4: Sao Paulo - Rio de Janeiro
Dag 5: Rio de Janeiro
Dag 6: Rio de Janeiro
Dag 7: Rio de Janeiro - Salvador 
Dag 8: Salvador
Dag 9: Salvador
Dag 10: Salvador - Rio de Janeiro 
Dag 11 en 12: Ilha Grande
Dag 13: Ilha Grande - Rio de Janeiro - Amsterdam
Dag 14: Aankomst in Amsterdam



Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • 1 × Ruimbagage inbegrepen tot 23 kg in Economy


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Inbegrepen:

  • Vlucht Amsterdam-Fortaleza en Natal-Amsterdam.
  • Alle binnenlandse vluchten
  • Alle transfers tijdens de rondreis
  • Alle hotelovernachtingen
  • Verzorging op basis van beschrijving
  • Alle entreegelden zoals genoemd
  • Engels sprekende gidsen
  • Diensten locale gidsen
  • Rondreis volgens programma

Exclusief:

  • Luchthavenbelasting binnenlandse vluchten (ca. 3 euro p.p)
  • Fooien (niet verplicht, vrije bijdrage aan lokale gidsen)
  • 32 euro per persoon verplicht aan vertrekbelasting (mogelijk om in Nederland te betalen of ter plaatse)
  • Transferkosten 25.- euro p.p. per enkele reis (optioneel)

Overig:

Wijzigingen in het dagprogramma zijn onder voorbehoud. Deze rondreis heeft een 100% vertrek garantie. Er zijn geen minimum aantal deelnemers vereist. Tijdens deze rondreis krijgt u assistentie van een lokale agent. Voor Brazilie zijn geen inentingen verplicht gesteld, voor een persoonlijk advies adviseren wij u contact op te nemen met de GGD.

  • Ontbijt inbegrepen is afhankelijk van hoelaat uw vlucht vertrekt naar uw volgende bestemming.



U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Culturele Rondreis Brazilie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311