Rondreis Buenos Aires Rio de Janeiro Afbeelding Rondreis Buenos Aires Rio de Janeiro
Rondreis Buenos Aires Rio de Janeiro ***
Bestemming: Rondreizen Argentinie - Rondreis

Rondreis Buenos Aires Rio de Janeiro

***

plane hotel


18 Dagen

Treed in de voetsporen van de Spaanse en Portugese ontdekkingsreizigers op je verkenningstocht door het land van de tango naar het land van de samba. Ontdek zelf wat een fascinerende en veelzijdige landen dit zijn. De vriendelijke lokale bevolking, gaucho's, carioca's, de bruisende sfeer in Buenos Aires en in Rio de Janeiro, relax op de mooiste stranden van Brazilie. Deze reis combineert 3 van Zuid-Amerikaans bekendste en uniekste steden.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Buenos Aires

Vlucht vanuit Nederland naar Buenos Aires

Dag 2: Buenos Aires

De reis begint in Buenos Aires, ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd. Om 13.00 uur is de welkomstinformatie. Er is genoeg te doen in deze bruisende metropool, vol met musea, theaters, historische plekken, pleinen en parken. Een bezoek aan de kleurrijke wijken La Boca, San Telmo en La Recoleta is zeker de moeite waard. Geniet s avonds van de tango in een van de vele tanguerias of tangohuizen.

Dag 3: Colonia

Per veerboot steken we de Rio de la Plata over naar Uruguay. Waan je tussen de lokale bevolking en struin over de vele keistenen straatjes in Colonia.

Dag 4: Montevideo

We reizen per lokale bus verder naar Montevideo, de hoofdstad van Uruguay. Dit is verreweg de grootste stad van het land. Meer dan de helft van de totale bevolking woont hier! Levendige marktjes en een diversiteit mooie architecturen bepalen hier het straatbeeld.

Dag 5: Tacuarembo

's Morgens vertrekt u naar Tacuarembo. De komende dagen brengen we door op een lokale ranch. Hier ervaren we het leven op de boerderij en als je zin heb kun je helpen schapen en koeien hoeden of in de tuin werken.

Dag 6: Tacuarembo

Vandaag brengt u een bezoek aan Pozo Hondo, een waterval in Uruguay van ongeveer 15 meters hoog. Het wordt door zowel bron als regenwater gevoed, waardoor er een Lagune ontstaat. Deze is mysterieus geworden vooral nadat duikers haar bodem hebben proberen te bereiken, echter zonder resultaat. De Pozo Hondo is niet makkelijk te bereiken, vanwege zijn ligging op een prive terrein. Tijdens uw aanwezigheid zult u genieten van de rustige omgeving en het de bijzondere geluiden van de natuur. Aan het eind van de middag terugreis naar de lokale ranch.

Dag 7: Tacuarembo

Op het programma staat De San Fruttuoso Cathedral, ookwel bekend als het belangrijkste Rooms-Katholieke kerkgebouw van Tacuarembo, Uruguay. De kerk werk oorspronkelijk in 1834 gebouwd. Tijdens uw bezoek ervaart u de in 1917 ingewijde tempel. Gebouwd in typische Romaanse Opwekkingsstijl met een klok dat sinds 1930. Verheven tot nationaal monument en gewijd aan Sint Fructuosus van Tarragona. Op deze dag steekt u per bus de grens met Argentinie over, waarna u in Concordia de nachtbus verder reist naar Puerto Iguazu.

 

Dag 8-9: Foz do Iguaçu

Na aankomst gaan we naar ons hotel aan de Braziliaanse kant, in Foz do Iguazu. Optioneel kun je een tocht maken naar de magnifieke Iguassu watervallen, gelegen op het drielandenpunt waar Brazilie, Paraguay en Argentinie samenkomen. Vanaf de Braziliaanse kant heb je een spectaculair zicht over de watervallen; vanaf de Argentijnse kant zie je ze meer van dichtbij. Geniet van de adembenemende schoonheid en enorme kracht van deze watervallen!

Dag 10-12: Paraty

Na aankomst in Paraty kun je dit typisch Portugees koloniaal stadje aan de kust verkennen. Paraty staat bekend om de architectuur die er te vinden is. Verken de smalle straatjes, ga zwemmen of ontdek het wildleven en de watervallen in de omliggende nationale parken!

Dag 13: Ilha Grande

Vanuit uw hotel per transfer naar de havenplaats Angra dos Reis, voor een boottrip naar het eilandje Ilha Grande. Het is omringd door stranden, bedekt door Atlantische bossen en doorkruist door kronkelende paden. Aan de zuidoostelijke kust staat het lange, met palmbomen omzoomde stuk strand Lopes Mendes bekend om zijn sterke branding. U overnacht op dit prachtige relaxte eiland.

Dag 14 -15: Ilha Grande - Rio de Janeiro

Een van de meest charmante kenmerken van Ilha Grande is dat het een autovrije zone is. Alle geplaveide straten en stofbanen zijn volledig voetgangersgebied. Dus als u 's avonds laat uit bent, of u nu in een bar of een sterrenkijker op het strand zit, weet dan zeker dat u de weg terug te voet kent, want er zal in Uber of taxi zijn om u te komen halen.! Rondom de vele stranden van het eiland liggen helderblauw water, u kunt hier prima snorkelen! Wees u bewust van dat u op dit bijzonder eiland uw Brazilie vakantie fantastisch kunt aflsuiten. Op dag 15 reist u vlak voor de middag wederom per ferry naar Angra dos Reis. Hierna transfer naar uw hotel in Rio de Janeiro

Dag 16: Rio de Janeiro

Via een spectaculaire route, per boot en minibus, met prachtige vergezichten, vervolgen we de reis richting het noorden naar Rio de Janiero, de Braziliaanse Parel aan de Oceaan. Er zijn maar weinig steden die een dergelijk bijzondere uitstraling hebben als Rio, waar het Christusbeeld en de Suikerbrood synoniem zijn aan het Carnaval en joie de vivre van de Cariocas, zoals de inwoners van Rio de Janeiro ook wel worden genoemd. Er wordt wel gezegd God heeft de wereld in zes dagen geschapen, de zevende dag heeft hij gewijd aan Rio de Janeiro! Geniet van de prachtige uitzichten van het Christusbeeld op de Corcovado of ga met de kabelbaan het Suikerbrood op en bekijk de stad vanaf hier. Ga tot slot heerlijk relaxen op de beroemde witte stranden van Ipanema en Copacobana, gelegen aan de Atlantische Oceaan. De dagen in Rio zijn de afsluiting van deze indrukwekkende reis door drie Latijns-Amerikaanse landen.

Dag 17: Rio de Janeiro - Amsterdam

Vanaf uw hotel transfer met internationaal gezelschap naar de airport van Rio de Janeiro al op u staat te wachten. Savonds vindt uw terugvlucht naar Amsterdam Nederland plaats.

Dag 18: Aankomst Schiphol Amsterdam

Aankomst in Amsterdam en daarmee het einde van een onvergetelijke rondreis.


Dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Buenos Aires
Dag 2: Buenos Aires
Dag 3: Colonia
Dag 4: Montevideo
Dag 5: Tacuarembo
Dag 6: Tacuarembo
Dag 7: Tacuarembo
Dag 8-9: Foz do Iguaçu
Dag 10-12: Paraty
Dag 13: Ilha Grande
Dag 14 -15: Ilha Grande - Rio de Janeiro
Dag 16: Rio de Janeiro
Dag 17: Rio de Janeiro - Amsterdam
Dag 18: Aankomst Schiphol Amsterdam



Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Ruimbagage
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Rondreis Buenos Aires Rio de Janeiro 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiedagdeals.nl
v6.20200311